- 1 Nisan 2011
- 38.023
- 70.808
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne diyemKız önce denendir mi Allah seni napmasınûfle diyor bide
![]()
Mıncıklamak iyidir hoştırNe diyemmıncıklamadan anlamaya çare arıyoruz
![]()
Yok ya farkedilmiyor.biz ilk kulandgmzda cikarttginda tamamen yirtilmis hic anlamadik.bidahada hic kullanmadik baska yontemlerle korunduk..cocugumzda olmuyormusta zaten niye korunmussakYırtık olsa bunu ilk eşin farkederdi sevişme bittikten sonra ilginç geldi bana minicik delik bile olsa gitme gelmeyle yırtılır sonrada farkedilir![]()
Ay bunları en az 3 çocuk yapın diye bağıran biri mi deliyor ya da delik ürettiriyor acabaihtimali var. biz sevgilimle sadece "meraktan" şişirmeyi denedik şişmedi delik vardıama şişirince çok komik olmuştu orası ayrı
ertesi gün hapı alın bence de.
Ajahahha Ay benim de gözümun önüne gökten yağan p.piler geldi kendi kendime kikirdiyorum yataktaİnsan o an ne hisseder, korkunç..
Ama başkalarına yapılınca çok zevkli olsa gerek izlemesi.
Ay tutamıyorum kendimi amaçsızca gülüyorum. :)))
Eczaneden “ella hapı “ istiyorum deyin verinAffiniza sığınarak ertesi gün hapı nedir?
Ben bebeğim 40 günlükken spiral taktırdım kilo alımı gibi bir etkisi yok zaten olamaz ayrıca hiç bu kadar düzenli ve ağrısız adet olmamıştım tavsiye ederimCanım spiral istiyorum aslında ama hormonları alt üst ediyor diye duydum. Adet düzensizliği kilo alımı vs.
aynısı benim de aklımdan geçtiSenin elinde ne geziyo ki
Patlamış olabilir ama hemende hamile kalacak degilsin diye düşünüyorum.![]()
o değil de adamın şeyinden neden kadın çıkarır ki onuInsan nasil, neden niye sikar onu kullandiktan sonra?
Konun fake oldugunu umuyorum.![]()
Mideniz bulaniyorsa başlığı görüp okumayın efendim.Sıktım yazmayaydin iyiydi,biz bilemeyiz ki yırtık mıdır değil midir,test yapan sensin bir de mahrem konuları bu kadar açık yazmayın hem midemiz açısından hem mahrem konuları konuşmak hoş degil,hamile değilsinizdir hamileysenizde sağlıkla alın kucağınıza ne diyeyim : (