Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hahahahaha. Bu arkadaşınla tanışmayı çok isterdim cidden. Ne tür bir manyak ya?Yani annem hiç doğum kontrol hapı kullanmamış prezervatifle korunmuşlardır büyük ihtimal, bana korunurken hamile kalmış çok üzülmüş ağlamış.
Bebeğin geleceği varsa geliyor işte
Bu arada böyle bir ihtimal gerçekten var. Bir arkadaşım çok bilindik bir markanın prezervatiflerine su doldurup balkondan insanların kafasına atarmışve içinde delik çıkanların olduğunu söylemişti
Bence siz yarın ertesi gün hapı alın.
Bu sayede kondom testi yapmış olmuşHahahahaha. Bu arkadaşınla tanışmayı çok isterdim cidden. Ne tür bir manyak ya?
Gözümde canlandırdıkça yerlere yatıyorum.![]()
İnsan o an ne hisseder, korkunç..Bu sayede kondom testi yapmış olmuş
Komik ama bana yapılsa cinnet sebebi benim için![]()
Peçeteye sarın bundan sonra ve ertesi gün hapı kullanın...Konu niye fake olsun anlamadım ki. Eşim çıkardı ben dusa giderken bunu da banyodaki çöpe atar mısın dedi aldım ve diğer açık olan kısmından kovaya dökülmesin diye ucunda topladım ordan döküldü.
Daha etkili yöntemler denesen iğne veya spiral?Kızlar biraz özel olacak ama utana sıkıla sormak istedim11 aylık kızım var uzuuun bir süre daha çocuk istemiyoruz eşimle fakat... az önce prezervatifi çöpe atarken şöyle bi sıktım ucundan dökülmeye başladı
sizce yırtık mıydı yada sonradan mı patladı. Rabbim nasip ederse başımın üstünde yeri var ama hazır değilim... moral verin nolur.
Kizimda korunmayı bıraktığımız ay hamile olduğumu öğrendim. Övünmek gibi olmasın bizim herif ceketini atsa gebe kaliyorumcikarirkende yirtmis olabilirsiniz ay her iliskide hamile kalabilen insan mumla aranan insansinizertesi gub hapi kullanin ama bebeginizi emziriyorsaniz danisarak alin bunu bilemiyorum.
Canım spiral istiyorum aslında ama hormonları alt üst ediyor diye duydum. Adet düzensizliği kilo alımı vs.Daha etkili yöntemler denesen iğne veya spiral?
Kilo alimi gibi bi tan etkisi yok benim bildigim ama duzensizligi bilemiycem ben 3aydir igne yaptiriyorum aylik bi yan etkisini gormedim adetimde duzene girdiCanım spiral istiyorum aslında ama hormonları alt üst ediyor diye duydum. Adet düzensizliği kilo alımı vs.