- 24 Aralık 2014
- 4.892
- 6.576
-
- Konu Sahibi leylosvemecnun
Giden sperm de 3 4 gün beklemez herhalde yaa dimi ?Tekrar içmeyin. Umarim gebelik oluşmaz.
Bekleyebiliyor diye biliyorum ama stres yapmayin.Giden sperm de 3 4 gün beklemez herhalde yaa dimi ?
Umarim istenmeyen bir gebelik oluşmaz zira kazayla hamile kalanlara gülüyordumBekleyebiliyor diye biliyorum ama stres yapmayin.
Eyvah diyorum o zaman peki hap tekrar iceyim mi ?Yumurtlama günlerine hiç takılma. Benim de o günlerim bellidir, şaşmaz. Ama tek korunmasız ilişkim adetin bittiği gündü, hamile kaldım. Yani risk var.
Zarar vermez değil mi ? Asla istemiyorum cünkü yeni bir gebelik3 saat içinde kusulursa tekrar alınması lazım
3 saat içinde kusma olursa hap etki etmemiş oluyor o yüzden yeni bi hap X2 zarar vermez sanırımZarar vermez değil mi ? Asla istemiyorum cünkü yeni bir gebelik
Tesekkürler3 saat içinde kusma olursa hap etki etmemiş oluyor o yüzden yeni bi hap X2 zarar vermez sanırım
Tesekkürler gidip alayım o zaman nöbetci eczanede varsa tabii ben evde olanı içmiştimKustuysan tekrar almalısın
Kustuysan iç. Hormon dengen alt üst olacak ama yeni bebek fikrinden iyidir herhalde.Eyvah diyorum o zaman peki hap tekrar iceyim mi ?
Aynen maddi hadi bir noktada hallolur da manevi olarak hazır degilim ikinci cocuğaKustuysan iç. Hormon dengen alt üst olacak ama yeni bebek fikrinden iyidir herhalde.
Siz yine bir eczacıya danışın da sorun falan olmasınAynen maddi hadi bir noktada hallolur da manevi olarak hazır degilim ikinci cocuğa
Ben ella icmistim afedersiniz onu cıkardım ella hap yok ertes 72 varmıs eczanede onu aldımSiz yine bir eczacıya danışın da sorun falan olmasın
15 dakikada çözünmez bile daha , içmelisin evet.Prezervatif yırtılmasından sonra ne yazık ki cogu bana geldi.. Bir kac saat sonra ertesi gün hapi alınırsa adetin 11.günü ise yaklaşık olarak yumurtlamaya 3 4 gün var (yumurtlama günlerimi anlayabiliyorum hic saşmaz)gebelik riski var mıdır ? Hapi ictikten 10 15 dk sonra midem bulandi kustum bir daha icmem gerekir mi ? 15 dk da cözünmüs vücuduma karısmıs mıdır ? Üst üste icmek zarar verir mi ?
Eczaci icmenizi tavsiye etmem bir de iki farkli hap dedi ama ictim ertes 72 verdi benim ictigim ella idi bulamadim ondan15 dakikada çözünmez bile daha , içmelisin evet.
Eczacı onu nasıl söylemiş çok enteresan? Şimdi yeniden kontrol ettim 3 saatten önce kusma olursa yeniden almak gerekirmiş. Ki sen 15 dakikada kusmuşsun daha çözünmeden atmışsın. İçmekle iyi yaptın boşverEczaci icmenizi tavsiye etmem bir de iki farkli hap dedi ama ictim ertes 72 verdi benim ictigim ella idi bulamadim ondan