Normalde geri çekme yöntemiyle korunuyorduk, bi heves prezervatif kullandık o da yırtılmaz mı acil ilaç falan ne kullanmam lazım , kullanmaya da korkuyorum , adetime 1hafta var bide , hamile kalma şansım yüksek mi?
Normalde geri çekme yöntemiyle korunuyorduk, bi heves prezervatif kullandık o da yırtılmaz mı acil ilaç falan ne kullanmam lazım , kullanmaya da korkuyorum , adetime 1hafta var bide , hamile kalma şansım yüksek mi?
Geri çekilme Korunma yöntemi değildir. Prazarvatif yırtılması oluştu ise en güzel çözümü Jinekolog söyler ne desek boş doktor a gözükmekte fayda var. İstenmeyen gebelik oluşmaz insallah
birlikteliği bu gece yaşadıysanız yarın sabah geç olmaz. hemen ilk iş gidip alırsanız bir sorun olacağını sanmıyorum. ama ilaç bildiğim kadarıyla 2. günden itibaren etki etmemeye başlıyor.
merhaba arkadaşlar bi sorum olcaken son 18 şubatta regl oldum ve 5 martta korunmalı ilişki yaşadım hiçbi yırtık vs aksi bi durum olmamıştı, 22 mart civarı regl olmam gerekirdi ve o tarihlerde covid oldum, covid ilaçlarım yeni bittive mart ayını regl olmadan bitirdim.. istenmeyen bi durum için endişeliyim yorumlarınız nedir acaba