Prezervatif yırtıldı, hamile kalmamak icin ne yapmalıyım?

Mari0808

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2020
92
21
Normalde geri çekme yöntemiyle korunuyorduk, bi heves prezervatif kullandık o da yırtılmaz mı 😣😣😣 acil ilaç falan ne kullanmam lazım , kullanmaya da korkuyorum , adetime 1hafta var bide , hamile kalma şansım yüksek mi?🥺

Hamile kalma şansınız var ama çokta yüksek değil açıkcası. Eczaneden ertesi gün hapı alın. Yaklaşık 90tl civarı :)

Normalde geri çekme yöntemiyle korunuyorduk, bi heves prezervatif kullandık o da yırtılmaz mı 😣😣😣 acil ilaç falan ne kullanmam lazım , kullanmaya da korkuyorum , adetime 1hafta var bide , hamile kalma şansım yüksek mi?🥺
ertesi gün hapı alın derhal. ne kadar erken alırsanız o kadar yüksek oranda koruyor diye biliyorum.

Geri çekilme Korunma yöntemi değildir. Prazarvatif yırtılması oluştu ise en güzel çözümü Jinekolog söyler ne desek boş doktor a gözükmekte fayda var. İstenmeyen gebelik oluşmaz insallah 🙄

Şu anda alma şansım yok sabah çok mu geç olur , yakınlarda eczane yok
birlikteliği bu gece yaşadıysanız yarın sabah geç olmaz. hemen ilk iş gidip alırsanız bir sorun olacağını sanmıyorum. ama ilaç bildiğim kadarıyla 2. günden itibaren etki etmemeye başlıyor.

Gebelik oldu mu ? Ben de en çok prezervatifin yırtılması durumundan korkuyorum.

Gebelik oldu mu ? Ben de en çok prezervatifin yırtılması durumundan korkuyorum.
merhaba arkadaşlar bi sorum olcak🥺en son 18 şubatta regl oldum ve 5 martta korunmalı ilişki yaşadım hiçbi yırtık vs aksi bi durum olmamıştı, 22 mart civarı regl olmam gerekirdi ve o tarihlerde covid oldum, covid ilaçlarım yeni bittive mart ayını regl olmadan bitirdim.. istenmeyen bi durum için endişeliyim yorumlarınız nedir acaba

X