Prezervatif sorunu

bendekidurumlar

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2015
1.276
821
Evlediğimizden beri 1.5 yıldır doğum kontrol hapı kullanıyordm bıraktım yakın zamanda hamilelik düşünüyorum. Ama birkaç ay daha beklemek istiyorum. O yüzden prezervatif aldım.
Ama eşimin hoşuna gitmedi,takarken falan ilk zorlandı, benim ilk gülesim geldi, gülme diyor, bakıyorum bakma falan diyor,dikkatini dağıttı
Neyse bir şekilde oldu da sonra eşim diyor ki bunu başımıza bela ettin. Bende dedim ben her gün hap alırken iyi miydi belki uzun sürede zarar veriyor. Hem ilerde de bebekten sonra nasıl bir yöntem seçeceğim bilmiyorum.
Ayrıca bende seks sırası ve sonrası acı ve tahriş çok oluyordu ama prezervatif bunu azalttı, nerdeyse hiç sorun yaşamadım. ten tene değmesi sanırım daha fazla tahriş yaratıyor

Son düzenleme:
takmasi cok kolay kafasini gecir aşağıya dogru sivazla olay tamam bazen ben takiyorum hosuna gidiyor sende al elinden kendin tak kocaninda hosuna gidecektir bence korunmak icin en saglikli yöntem zamanla alışıyor da insan bu ince olanlari deneyin yok gibi iki tarafta hissetmiyor bile

İlk başta insana tuhaf geliyor ama bende 10 aydır evliyim ve hep prezervatif kullanıyoruz. Bence en iyisi bu çünkü hap içince bazen kazayla hamile kalınabiliyor prezervatif de bir sorun olduğunda en azından o anda görüyorsunuz

Yani bunda vekinecek utanacak birşey yok bence kolayca tutup takılıyor üç kusminda azıcık bir yer kalsın boşalma olunca spermler orada biriksin yönü var zaten onun ayrıca tahriş etmesinde prezervatifin çeşitleri var belki ondan kaynaklıdır ayrıca ilk başta takmayın ilişkiyi yaşayıp boşalma olacağı zamn takarsanız daha zevk almış olursunuz 10 senelik evliyim bizde hep öyle devam ediyoruz hap falan kullanmadik

Boşalma olmadan önce ki gelen sıvıdan da hamile kalınabileceği yazdığı için biz korkuyoruz. Ben birde biraz takıntılı olduğum için ilk başta taktırıyorum

Prezervatifi eşinize siz takın, daha kolay halldersiniz. Başlangıçta biz de nefret etmiştik ama şu an sıkıntı yaratmıyor, alışılır zamanla. Normal ilişki sırasında tahriş oluyorsanız kuruluk sorununuz vardır. Doğum kontrol haplarında rastlanan en sık yan etkidir. Hapı bırakınca ıslanmanız artmıştır, prezervatifte de kayganlaştırıcı bulunduğundan tahriş azalmıştır.

Yani bunda vekinecek utanacak birşey yok bence kolayca tutup takılıyor üç kusminda azıcık bir yer kalsın boşalma olunca spermler orada biriksin yönü var zaten onun ayrıca tahriş etmesinde prezervatifin çeşitleri var belki ondan kaynaklıdır ayrıca ilk başta takmayın ilişkiyi yaşayıp boşalma olacağı zamn takarsanız daha zevk almış olursunuz 10 senelik evliyim bizde hep öyle devam ediyoruz hap
Boşalma olmadan önce ki gelen sıvıdan da hamile kalınabileceği yazdığı için biz korkuyoruz. Ben birde biraz takıntılı olduğum için ilk başta taktırıyorum
Biz 10 senedir öyle kullandık çok şükür herhangi birşey yasamadik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…