marka veriliyor mu emin degilim ama ok*y zero baya hissettiriyor diyebilirimGeri cekilmede kadin yari da kalıyor ve hic bir sey anlamiyor ben oyleyim. Prezervatif olunca da hic bir sey hissetmiyorum. Başka korunma yontemi de düşünmüyorum. Reklam amacli olmasin lutfen biri bana hissettiren bi prezarvatif onerebilirmi?
İki desenli olanın markasını hatırlayamadım arayayım bakalım netteBenim kullandığım bi marka var denedim ama su iki desenli olani merak ettim o farkli oluyor demişsiniz ya onu merak ettim
Nişanlınız haklı ama bir süre sonra hormonal korunma yöntemleri metabolizmayı bozuyor o yüzden mecburen buna dönülüyor. 10 yıl ben korundum yeter artık o korunsunNişanlım bu konuda "ben gaz maskesiyle gül koklamam diyor"
Biz bıraktık 5.ay doldu ama daha kalamadimİki desenli olanın markasını hatırlayamadım arayayım bakalım nette
Nişanlınız haklı ama bir süre sonra hormonal korunma yöntemleri metabolizmayı bozuyor o yüzden mecburen buna dönülüyor. 10 yıl ben korundum yeter artık o korunsun
Tam markayı vermeyeyim ama modelin adı zirve, çok büyük fark diyemem tabi. Ama kesinlikle fark varBenim kullandığım bi marka var denedim ama su iki desenli olani merak ettim o farkli oluyor demişsiniz ya onu merak ettim
İnşallah gönlüne göre olur, yengem 9 ayın sonunda hamile kalabilmiştiBiz bıraktık 5.ay doldu ama daha kalamadim
Tam markayı vermeyeyim ama modelin adı zirve, çok büyük fark diyemem tabi. Ama kesinlikle fark var
Kızım da da 7.ayda hamile kalmıştımİnşallah gönlüne göre olur, yengem 9 ayın sonunda hamile kalabilmişti
Sorması ayıp hangi marka kullanıyorsunuz ?Biz evlendiğimizden beri prezervatif kullanıyoruz. Hissi azaltması da prezervatife göre değişir bence
Selam hangi marka iyi. Okey nirvana gercekten etkili mi? Geri cekilme yapıyoruz ve biktim bu durumdan. Son anda prezervatif düşünüyorum. Okey nirvana iyimi gercekten? Ya da ne olabilir.orgazm da olamıyorum.monoton seks hayatından kurtulmanın en ucuz en basit yöntemi farklı prezervatifler gerçekten
Durex yok gibi olanı kullanın hepsinden çok daha farklı ve ince diğerleri çöp poşeti gibi okey’i tavsiye etmem patlamaya yer arıyor ve durexe göre çok darKorunma yöntemi olarak eşimle prezervatif kullanmak istiyoruz. Sizce artıları eksileri ne hissi
azaltıyor mu?
Prezervatif temizlik ve kolaylık geri çekilmek gerçekten bende bıktım
Temizlemekten üstümüSiz neden bıktınız ki erkekler daha cok muzdarip bu konudan
Temizlemekten üstümü
Bizde öyle olmuyor bırak buna bari ben karar vereyim diyor nere denk gelirseYani basinda bi pecete dursun ona bosalsin bizimki hep oyle yapardi
Tam zıtmış hep bir pazarlık söz konusuBi ara bende seninkinin tam tersini soyledim bosal diye de bizimki de kabul etmedi herkes cok zit demek ki
Denemek en dogru.sonuctur.!Korunma yöntemi olarak eşimle prezervatif kullanmak istiyoruz. Sizce artıları eksileri ne hissi
azaltıyor mu?