prezervatif ereksiyonu düşürürmü?

İlişkinin sonunda mı takıyorsunuz prezervatifi ?

yine birsuru macun yapmis kendine valla ben bu yasfa cinsel hayatım bitti sayesinde doktora gitmiyor hala
Ee doktora gitmezse olacagı bu tabiki. Ayrıca eşinizin cinsel ilişkiye isteği varda mı sertleşme sorunu yaşıyor yoksa gönülsüz gelip bir önsevişme falan olmadan direkt konuya mı giriyor? Bunlar önemli. Çoğu erkek ya isteği olup da sertleşme kaybı yaşamamak için direkt konuya girer yada olsun bitsin su kadın sussun modundadır. Bunlardan hangısını tanımlıyorsunuz eşinize?

isteği var beni beklerse mutlaka sertlik gidiyor ama beni beklemede direkt ona odaklanirsak gayet iyi

Macunlar işe yaramıyor mu hiç, çok sinir bozucu
yok yaramıyor İbrahim saracoglunun bı macununu yapmış kendine aktardan biseler almış bakalım bide İbrahim amcadan çare bekleyelim ama hiç sanmıyorum ..iki gün önce oralla bile sertliği kayboldu ya ben ümidimi kestim artık ondan buzzzzzum buzzz

isteği var beni beklerse mutlaka sertlik gidiyor ama beni beklemede direkt ona odaklanirsak gayet iyi
Yani ben seni istiyorum ama sonuca ulasamıyorum dıyor kendınce oyle mi? İlişkiyi başlatan o mu peki?

Yani ben seni istiyorum ama sonuca ulasamıyorum dıyor kendınce oyle mi? İlişkiyi başlatan o mu peki?
bana karşı istekli bunu biliyorum , bu konuları son zamanlarda konuştuğumuz için mi ilişkide bukadar dikkati dağılıyor anlamadım ..beni arzulamiyorsan yapmayalım yaklaşma ozaman diyorum olurmu çok istiyorum diyor ama o an hep ya yoruldum ya terledim bahebe uyduruyor ereksiyon kaybolunca ...ilişkiyi başlatma olayı karışık bı o başlatır bı ben gercejten karsilikli eşit gibu

Kesınlıkle dr gıtsın bu macunluk iiş değil. Hafif bir performans dusuklugu yok kı macun takviye olsun. Bıldıgın problem bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…