- 22 Ocak 2019
- 2.924
- 1.695
-
- Konu Sahibi alonedark18
ay Spral fobisi var bende düşündükçe her konuda içim bı acaio oluyor ..birde bende metal alrrjisi var hiç bir şey kullanamıyorum muhtemelen o da sorun olabilir...hap beş sene kullandım çok iyiydi çok memnundum ama şimdi ömür boyu kullanmak istemiyorum daha çocuk dusunmrdigimdenDoğum kontrol hapı da veriyorlar ama kullananlar çok yan etkisi olduğunu söylemişti
bir markanın kokteyi vardı her çeşitten var içinde, ama denemeye sabrınız yetwr mi bilmem. Burada birbayan bimin en incesinin çok iyi olduğunu söylemişti
Erkekler de hissediyormuş o tırtıkları vajinaya sürtündükçe penise baskı yapıyormuş.
Sorununuz prezervatifle ilgiliyse yöntemi değiştirin, hormonlu spiral kullanamaz mısınız. Yaşadığınız az buz kabus değil çünkü
sağlık ocağının kini değiştirdik ilk defa marka aldık ve gercejten ince yani guzrldiEreksiyon kaybına sebeb olabilir.Gene aklınızda kalmasın marka ve içerik olarak bir değiştirin belki faydasını görürsünüz
Benim de metal alerjim var, solunumu etkileyecek boyutta alerjiniz yoksa takıyorlar, rahatsız oluyorsanız o başka tabi. Vajinal halka (nuva ring) diye bir şey var, eczaneler sipariş üzerine getiriyor, bir araştırın istersenizay Spral fobisi var bende düşündükçe her konuda içim bı acaio oluyor ..birde bende metal alrrjisi var hiç bir şey kullanamıyorum muhtemelen o da sorun olabilir...hap beş sene kullandım çok iyiydi çok memnundum ama şimdi ömür boyu kullanmak istemiyorum daha çocuk dusunmrdigimden
Şu anda korunmuyoruz iğne vurulmayı düşünüyorumpeki neyle kornuyosuniz
Doğru spiralle yılarca yaşamıştı annem. Benim de aklıma gelmedi.Doğum kontrol hapı da veriyorlar ama kullananlar çok yan etkisi olduğunu söylemişti
bir markanın kokteyi vardı her çeşitten var içinde, ama denemeye sabrınız yetwr mi bilmem. Burada birbayan bimin en incesinin çok iyi olduğunu söylemişti
Erkekler de hissediyormuş o tırtıkları vajinaya sürtündükçe penise baskı yapıyormuş.
Sorununuz prezervatifle ilgiliyse yöntemi değiştirin, hormonlu spiral kullanamaz mısınız. Yaşadığınız az buz kabus değil çünkü
Daha önceden hangi yöntem kullanıyordunuz? Prezervatif benim eşimde de aynı sorunu yaşatmıştı ve bilindik marka kullanmıştık. Tırtıklı olanlarını bende merak edip almıştımhadi yaa ...diyorum.ya prezervatif son iki aydır falan hayatımızda ve herşey çok kotu gidiyo....sağlık ocağından alıyordum birde..gercejten malindan dolayı mıdır ya ..sordum sıkmiyordu dedi ama tam oturmuyor dibine kadar dedi afedersiniz ama
doğum kontrol hapı kullanıyordum ben canım ...senin eşin sonradan alıştıkça duzeldimj pekiDaha önceden hangi yöntem kullanıyordunuz? Prezervatif benim eşimde de aynı sorunu yaşatmıştı ve bilindik marka kullanmıştık. Tırtıklı olanlarını bende merak edip almıştımsonuca gelecek olursak ben hiç bir şey hissetmiyorum
yok yok spiral aslaBenim de metal alerjim var, solunumu etkileyecek boyutta alerjiniz yoksa takıyorlar, rahatsız oluyorsanız o başka tabi. Vajinal halka (nuva ring) diye bir şey var, eczaneler sipariş üzerine getiriyor, bir araştırın isterseniz
Yani çok düzeldiğini söyleyemem bir kaç gün ilişkiye ara verdiğimizde ereksiyonu hemen kaybolmuyor. Yumurtlama günleri haricinde kullanmıyoruz prezervatif bazen de.doğum kontrol hapı kullanıyordum ben canım ...senin eşin sonradan alıştıkça duzeldimj peki
Canım kaliteli prezervatifle öyle bi sorun yaşamaması lazım biz okey nirvava kullanıyoruz çok memnunuz ultra kabartmalı benim orgazmımı da çok kolaylaştırıyo eşim de gayet memnun denemenizi öneririmbeş senedir prezarvatif kullanıyorduk başka şekilde koruniyorduk son zamanlarda prezervatif e geçtik ....ve son zamanlarda eşimde sinir bozucu bı şekilde ereksiyon sorunu oluştu ...onu takma anında konsantresi bozulabilir mi erkeğin ..bunu yaşayan varmı ...çünkü takip işleme devam edince mutlaka sertlik gidiyor son zamanlarda .. prezervatif kullanmayinca daha iyi performansi gibi ..bunu yaşayan varmı ..sertlik bundan da kaybolabiliyormu?
Onu takana kadar sönüyorsaCanım kaliteli prezervatifle öyle bi sorun yaşamaması lazım biz okey nirvava kullanıyoruz çok memnunuz ultra kabartmalı benim orgazmımı da çok kolaylaştırıyo eşim de gayet memnun denemenizi öneririm
O kadar hızlı da sönmesin mümkünse ya 10 sabiyede takılıyor zaten, adam kendi takmaya çalışıyırsa daha uzun sürer tabiOnu takana kadar sönüyorsa
Biz mi takıyoruz aha sorunumuzu buldumO kadar hızlı da sönmesin mümkünse ya 10 sabiyede takılıyor zaten, adam kendi takmaya çalışıyırsa daha uzun sürer tabi
Bizde ben takıyorum, böylece o beni oyalamaya devam edebiliyor,yoksa bildiğin ara vermiş oluyorsun,çok sinir bozucu oluyor. Hatta pek dikkatli de davranmıyorum dişimle açıyorum paketi yönünü belirliyorum o ara verdiği anda da takıyorum 10 saniyeBiz mi takıyoruz aha sorunumuzu buldum
şimdi onu yazacaktım. .tam ince prezercatifle çareyi bulduk dedim geçende kaldiramadik ufakligiOnu takana kadar sönüyorsa
vallahi sönüyorO kadar hızlı da sönmesin mümkünse ya 10 sabiyede takılıyor zaten, adam kendi takmaya çalışıyırsa daha uzun sürer tabi
Başka doğum kontrol yöntemi kullanacaksın o zaman prezervatif size kabus oluyorvallahi sönüyor
Dkh yine en güvenlisi diğerlerine bakarakSpiral kayıyor, prezervatif yırtılıyor dkh yumurtlamayı baskılarken gebe de bırakabılıyor iğne desen zamanını asla kacırmamak lazım en ıyısı sevısmemek