- 22 Ocak 2019
- 2.924
- 1.695
-
- Konu Sahibi alonedark18
peki bazı prezervatifler de yapsrmi bunu mesele sağlık ocağının veridigi yoksa hu özel markalar daha mı iyidirBozulabılır evet. Ama şehvetten geberen bir adamı paket kagıdıyla sarsan ındıremezsın bacım ben onu bılır onu soylerım
sağlık ocağının verdiği nasıl iyi değil mesela ?Sağlık ocağının verdiği pek de iyi değil en güzeli market veya eczanedlerden almak her tarzdan var sonuçta
demek sizde aynı şeyi yaşadınız ...sağlık ocağının kini kullaniyorduk ..ilkndefa bilindik marka aldık bakalım aynı sorun devam edecek mi ..Evet ereksiyon kaybına sebep olabilir. Takarken konsantrasyonu bozuluyor olabilir..
Biz de takarken değil de taktıktan sonra hafif bi yumuşama olabiliyor bazen. Eşim başlarken değil de sonradan taktığında o hissiyat farkı sebebiyle oluyor sanırım. Bir kaç kez geri çıkardı bu yüzdenhala bebiş yok şükür
birde kalın mi sanki...yapısı sizce diğerlerini tecrübe ettiysenizBiz bi kez aldık 12 tane verdi ebe kalite olarak iyi degil dedi ve sanki normal satandarlardan daha küçük gibi dedi esim ve 2 tane falan kullandık bıraktık
Başka bir yöntemle daha destekliyorduk da tabi çıkarmamal lazım ve baştan sona kadar takmak lazım.demek sizde aynı şeyi yaşadınız ...sağlık ocağının kini kullaniyorduk ..ilkndefa bilindik marka aldık bakalım aynı sorun devam edecek mi ..
hamile kalmamissiniz ne güzel benimki çıkarsa anında çift çizgi
Özel olanlardan alın. Bazen extra haz falan fişman olanları oluyo ysda geciktiricili olanları da güzel. Ben saglık ocagının prezervatıf verdıgını burda öğrendim valla bilgim yok nedir nasıldır.peki bazı prezervatifler de yapsrmi bunu mesele sağlık ocağının veridigi yoksa hu özel markalar daha mı iyidir
Başka konularda okumuştum bebek olacak diye korkuyordun son cümlen güldürdüEvet ereksiyon kaybına sebep olabilir. Takarken konsantrasyonu bozuluyor olabilir..
Biz de takarken değil de taktıktan sonra hafif bi yumuşama olabiliyor bazen. Eşim başlarken değil de sonradan taktığında o hissiyat farkı sebebiyle oluyor sanırım. Bir kaç kez geri çıkardı bu yüzdenhala bebiş yok şükür
Off keşke yaErkek sorununu burada okuyunca aklıma komik saçma şeyler geldi. Keşke erkek olup deneyimliyebilseydik diyesim geliyor.
Maya uygarlığı keşke bu kadar geliştiğini bilseydi prezervatifin.
Aynen daha yeni adet oldum. Karın ağrısı=huzurBaşka konularda okumuştum bebek olacak diye korkuyordun son cümlen güldürdüadet olunca rahatlıyor insan dimi şükür diye
evet bende pek hissedemiyorum ..senelerce bununla korunanlar nasıl haz alıyor anlamıyorum...ama benim eşimde prezarvatif takmadığı zamanlarda da ara ara olurdu bu ..beni beklerken ..ama prezervatif le olan kadar kötü değildiBaşka bir yöntemle daha destekliyorduk da tabi çıkarmamal lazım ve baştan sona kadar takmak lazım.
Bu arada bizimkisi bilindik bir markayla oldu. Sağlık ocağından hiç kullanmadık. Eşimin de performansı sertlik ve süre olarak her zaman aşırı iyidir o yüzden eminim prezervatif sebebiyle oldu. Beni de kurutuyor zaten lanet bir şey. Pandemi bitsin doktora gidip başka yöntem bulacağım.
geciktirici li nasıl oluyor ...gerçekten bu etkili mi erkeğin gecikmesinde ..ben duymuştum inanmamıştım sankiÖzel olanlardan alın. Bazen extra haz falan fişman olanları oluyo ysda geciktiricili olanları da güzel. Ben saglık ocagının prezervatıf verdıgını burda öğrendim valla bilgim yok nedir nasıldır.
Yok kız karın ağrısı huzur olur mu adet oldum bayadır böyle ağrı olmuyordu ağrı kesici aldım etkisini gösterene kadar yatırdı beni tabi adet olmak güzel birşeyAynen daha yeni adet oldum. Karın ağrısı=huzur