prezervatif ereksiyonu düşürürmü?

geciktirici li nasıl oluyor ...gerçekten bu etkili mi erkeğin gecikmesinde ..ben duymuştum inanmamıştım sanki
Bi deneyin. Baktınız performans ıyı devam edersınız. Yok gibi olanları da var onlar neredeyse cıplakmıs gıbı oluyor

Adamcağızlar bunları konuştuğumuzu bilse ne düşünürlerdi acaba. Hergün farklı çeşidini kullanıp kendince fantazi yapan erkek var mı acaba?
Kızlar kadınlar içinde olanı var tatlım onu kullansana sen. Eşin zevk almıyor o zaman sen korun.

biz ilk defa kullanicaz sağlık ocağı hariç iyi bir markanin ince bilmem nelerini..
kadınlar için olanida aynıdır ya zevk açısından aynı yani ikiside naylon bir malzeme

onla ilgisini olduğunu dusunmuyorum canım bol gelmiş olabilir

Kaliteli markanın ultra hisset ucur beni gibi çeşitleri var onlardan alın. Diğerleri naylon ya sıkar adamınkini yada his kaybettirir.
hadi yaa ...diyorum.ya prezervatif son iki aydır falan hayatımızda ve herşey çok kotu gidiyo....sağlık ocağından alıyordum birde..gercejten malindan dolayı mıdır ya ..sordum sıkmiyordu dedi ama tam oturmuyor dibine kadar dedi afedersiniz ama

Ereksiyon kaybına sebeb olabilir.Gene aklınızda kalmasın marka ve içerik olarak bir değiştirin belki faydasını görürsünüz

Doğru prezervatif seçtiğinizden emin olmalısınız.. Prezervatifi değiştirip tekrar deneyin bence uygun değilse ereksiyon kaybolması çok normal.. Siz başka bir konu daha açmıştınız ereksiyon probleminin sebebi tam da bu olabilir..ben öyle düşündüm şuan

Bedava sirke baldan tatlı olmuyor her zaman demek ki

evet açtım ona çare aramaya çalışıyorum ..ultra ince denedik diğerinden daha iyiydi gercejten

Özel olanlardan alın. Bazen extra haz falan fişman olanları oluyo ysda geciktiricili olanları da güzel. Ben saglık ocagının prezervatıf verdıgını burda öğrendim valla bilgim yok nedir nasıldır.
Doğum kontrol hapı da veriyorlar ama kullananlar çok yan etkisi olduğunu söylemişti

bir markanın kokteyi vardı her çeşitten var içinde, ama denemeye sabrınız yetwr mi bilmem. Burada birbayan bimin en incesinin çok iyi olduğunu söylemişti

tırtıklı kadınlara zevk veriyormuş ama erkekler bişe anlamıyormus onu da düşünmek lazım ..gerçi kendim için birkere alacam ondan çok merak ettim
Erkekler de hissediyormuş o tırtıkları vajinaya sürtündükçe penise baskı yapıyormuş.
Sorununuz prezervatifle ilgiliyse yöntemi değiştirin, hormonlu spiral kullanamaz mısınız. Yaşadığınız az buz kabus değil çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…