- 28 Nisan 2009
- 1.773
- 10
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
nevyas canım benim bugün senin 10 uncu günün değilmiydi ben mi yanlış hatırlıyorum. kaç gün var yumurtlamana?
sıkma canını onlar öyle bir büyürler ki. benim ki de 10 günde 13 mm falan dı. 13 günde 22,5 olmuştu. 18 olması bile yeter. incir suyu içiyorsun değil mi?
ama bak sevindirici birşey 3 tane yumurtan olması. yumurta rezervin iyi deme ki. bunlardan birinin büyümesi bile yeter. kaç yaşındaydın nevyas.?
ya kızlar şu eskişehirden preseed satışı yapan vardı ya.. sanırım artık yok tam sipariş vericektimm sitede göremedim..duyan bilen gören varsa bi mesaj atıversin bana yaaa (
yumurtlamaya yetişmiycek diye yurtdışından da sipariş veremedim.umudumu bu adama bağlamıştım ama şans işte..bitti galiba elindeki preseedler....
arkadaşım bence çok emin olmadığın ve iyi bilmediğin bi konuda fikirler yürütüyor yanlış yönlendiriyorsun bence ,.preseede nemlendirici olarak kullanmanın zararlı olacağını sanmıyorum,pahalı ve zahmetli getirildiği için sadece dikkatli mümkünse yumurtlama günleri kullanmaya çalışıyor arkadaşlar,düzenli kullanan hakkında daha çok şey bilen arkadaşlar var sözü onlara bırakmak gerek aslında.
doktora gerek yok diye de bişey olamaz,bazen çok basit olayları bile kendimiz çözemeyebiliyoruz,arkadaş belki yakalayamadı ovülasyon gününü,belki bi sorun oldu yumurtlada,en güzeli doktor desteği
nasıl bilmediğin... günlerdir bu konu üzerinde araştırma yapıyorum. avülasyon dönemi hariç kullanılmaması gerekiyor.evet muhtelif bir sorun varsa doktora elbette gerek var. ancak ovülasyon günlerinin tespitinde ovülasyon tesleri ile kendisi de takip edebilir.ama sorun varsa elbette doktor kontrolü gerekli... benim önerim bu çok hassas tesstler var kendisi yaparsa hep iki günü de tespit edebiliyorsun.bilmediğim konuda yorum yapmam zaten