:))) ebru becerikli hatunsun. sadece eşin değil ailen şanslı. hayırlı geline bakarmısın kayınvalideye pasta yapmış:)))
benim kayınvalide çok becerikli olduğu için bana pek bişey yapmak düşmüyor:)) a düşüyor yemek:)) bizim koca tarafı inanılmaz becerikli.. kendimi bi gösteremedim içlerinde.. evet şu an karar verdim 2010 dileklerimden biride kendimi erkek tarafına gösterebilmek kıh kıh kıh :))
ayy ben şanslıyım o zaman, benim eşim tarafı beceriksiz ve accık da pasaklıkaydirigubbakcemile3 o yüzden hep gıptayla bakarlar bana gelince evime, yaptıklarıma, ve gittiklerinde de mutlaka bişey kırılır dökülür... yani hakikaten ben oraya gidince aç kalırım ya da içim kalka kalka bişeyler yerim, şehriye corbasına yumurtayla terbiye yapıyo onu da çırpmadıgı için suyun yüzünde yumurta parçaları yüzüyo düşünün:kedi:
ayşe ayynı benim gibisin mutfak fıs fıslarını kullanma yöntemimiz dahi aynı...emre de fatih sanki...ay kayınvalideler bunları beraber mi büyüttü acaba....bizimki de alıştı iyice benim yemeklere....ben eve kızartma sokmam...çok zararlı ve kilo aldırıyor...besin değeri kalmadığı gibi kanserojen maddeler salıyorlar..ben de fırın ve tencere yemeklerini tercih ederim..k. validemi de alıştırdım o da kızartma yemiyor artık
canım benim Allah herkese ağız tadı ve sağlık versin...benim bebeğim yok tatlım
uzun süre de olmayacak gibi...ileride de yaştan ötürü olmaz heralde...ama iyi dileklerin için çok teşekkür ederim...hep pozitif düşünün canlarım...en kötü anınızda sizden kötü durumda olanları düşünün
inanın ki güçlendiğinizi ve mutlu olduğunuzu göreceksiniz
valla kızartma saglıksız evet, ayrıca ben cocukluktan beri onun basında beklemeyi tek tek cevirmeyi beceremiyorum, yoruyo beni o işkaydirigubbakcemile3 fritözde de ayda yılda dondurulmuş patates yapıyoruz valla ama ben deil eşim için:)
ebrucum ben seni hamiş diye düşündüm ayh allah agzımdan alsın inşallah canım sen bize umut veriyosun sen de umudunu yitirme, 2010 hepimize umutlarımızı getirsin inşallah
ayşecim tam tahıllı ekmek aslında herşey için...öncelikle sindirim sistemini düzene koyuyor, lifli olduğu için...dış kabuğu B12 vitamini içeriyor...ayrıca beyaz ekmekte birçok katkı maddesi kullanılıyor ve faydalı besinleri atılıyor...ama tam tahıllı buğday ekmeği saf şeklini koruyor
halk ekmeğin organik ekmeğini ve doygun marka ekmeği öneririm..ikisinde de katkı maddesi yok...benim ekmek yapma makinem bozulduğu için bu markaları alıyorum...tavsiye ederim
ya kapalı ekmek mi bu, unonun falan? biz de kepekli ya da kepek ekmegi tüketiyoruz ama tam tahıllı görmedim ben
günaydınnnnn canlarım benimmmmmmmmmm
hoşgeldin edacııım
evet ayşeciğim. sivaslılar ete düşkün oluyorlar ve çeşni kültürü pek bulunmuyor. evlenmeden önce annemin baharatlığında kırmızı biber, pul biberden başka birşey olmazdı..
ama ben inan makarnanın içine bile nane katıyorum:))
ahanda bi hemşooom:) ayy naneyi de çok severim ben hele ki dolmalarda...
kıslar zerdeçal ve zencefil de koyun yemeklerinize
zerdeçal kanserden koruyormuş
daha doğrusu vücuttaki bozuk hücrelerin yenilenmesini sağlıyormuş
ama baharatları yemek piştikten sonra en son atın...
edacım merhaba, iyisin umarım
yumoş endişesi kalktı inş
ben ikisini de hiç kullanmadım tadını da bilmiyorum, hemen deneyeyim
ben de reyhanı cok kullanırım, çorbalara makarna sosuna, marine etmek için. aklınıza ne gelirse, kurusunu ama, sivasta tazesini bulmak pek mümkün deil:)
ebru ya sen ne burcusun?? ayşe boğa onu öğrendim.
sen ne burcusun selmacım?
ayy bana yemek diyin sabahtan aksama kadar konusurum:roflol: mesela sivaslıların hinbgeli var bilir misiniz bilmem, böyle kare kare kesilen hamurlara haslanıp ezilmiş patates koyup üçgen kapatıyolar, haslayıp tereyagı dökerler üzerine, bir de yanına köpüklü ayran,uffffdelikafadulden