Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kız anacım nerelerdesin,şu istanbullanbullarda bi başımayım kimsecikler yok,bi siz varsınız size söyleyeyim bari dedim,dün yaptım gebelik testi çift çizgi hamileyimmm
selmacııım allah agzından alsın, ama sıraya sokmayalım da inşallah hep birlikte güzel haberler alalım...benim acıkcası umudum yok, hatta tüp bebek için eşime alttan alta gaz vermeye de basladım, hayırlısı olsun, gerci adet günü yaklastıkca o umutlar yeniden yeseriyor..cetrefilli önümüzde ki ayın talihlisi olarak seni seçtim. tontiliş... hadi bakalım az kalmış çalışma günlerin. aralık ayın da yüzümüzü sen güldür. zaten buralar da sırası gelenler anjelik, sen, ben, ceylan ve ebru. hadi sağlıktan dolayı ebru ile ben atarız daha birkaç ay geri..
ama sizlerden umutluyum ben.
cerrefilli incir kürünü dikkatli kullan. kist falan yapabiliyor. ben yaşadım. incir küründe sonlara doğru çatlatma için havuç vardı. net hatırlamıyorum. araştır istersen. birde soğan kürünün faydasını gördün mü? herkes farklı görüş bildirmiş
ilk bebeğimi kaybettikten sonra nerdeyse 5-6 aydır uğraşıyodum,çok uzun bi zaman değil belki,biliyorum burada sabrına hayran olduğum arkadaşlar var,ama bi kayıp yaşayınca insan sabırsız oluyor.bu ay hiç beklemiyordum aslında,adet olmayı bekliyordum geçince doktora gidecektim tedavilik bi şey varsa halledilsin diye,süpriz yaptı bana,inşallah bu sefer benimle kalır
günaydın kızlar,nasılsınız,selmacım iyi gidiyo herhalde,ama herşeyi kısıtladım tabi korkuyorum ister istemez,evde iş yapmamaya fazla hareket edip ayakta kalmayaya çalışıyorum.biraz bel ağrısı arada karnıma ve kasıklarıma doğru hafif ağrı gibi bi şeyler oluyor,sanırım normal,doktora 1 hafta sonra gideyim diye düşünüyorum ama duruma göre yine bakıcam,çünkü bu ilk gitmede sadece test yapacaklar,1-1,5 ay olmadan ultrosonla pek gözükmüyor.cetrefilli canımcım inşallah o alışverişler hepimize nasip olur,bir sürü güzel minik şeyler alırız