Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
:roflol: dogru valla, 15 bin ne demek yaa, çok astronomik bi rakam, artı bir de ilk denemeden tutmassa allah esirgesin tabi, ula şansa bak tam ehliyetimi alıyorum araba hayali kuruyorum, hop bişey cıkıyo, hayırlısı olsun yaa napalımcetrefilli canım,
dün ben doğum kontrol hapını bile ssk dan alamadım. çatır çatır doğurun üç beş tane deniliyor ama bizim gibi doğurmak isteyenede yardım yapılmıyor.
benim arkadaşım tüp bebek için 15 bin fiyat almış. oha demedim desem yalan olur. böylr bir birikimim yok, bunu biriktirene kadarda menopaza girerim zati:)))
aslında varsa tanıdık bir doktor falan yol göstermesini rica et. ben şimdi soyağacını araştırıyorum var mı bir doktor diye:)
denizcim inşallah tedaviye gerek kalmadan dogal yolla gelir bebeğin, en azından dogal yolla hamile kalabiliyosun maşallahdoğal yolla kalmıştım hemde ne kalma,korunmayı bıraktım 2 hafta denedik hoppp hamile,ama senin gibi bebeğin kalbi durdu düşük doğumla aldılar ,2 kere felan gittim ,bi şey yoktu,belirti sormammım sebebi bende zaman zaman çok kasık ve bel ağrısı çekiyorum,şüphe içindeyim,adetimi bekliyorum bu gün yarın geçer geçmez gidicem doktora,yazdığım hasteneler arasında ssk desteklilerde var,napayım şimdiden araştırıyorum,biliyorum girit pek tuzlu bizi aşarda aşar,ama mutlaka iyi fiyatlı bi hastene vardır,sizlerde bulursanız haber edin nolur
nehirciğim,
sen hangi tedavileri uyguladın? burada olduğuna göre sonuç alamadın mı?