- 9 Haziran 2009
- 212
- 3
Kızlar yine merhaba sonucum çıktı.. 366 diyor (bu değer hakkında hiçbir fikrim yok) ve yanında pozitif yazıyor.. yani artık hamileyim diyebilirim sanırım...
Çok şaşkınım tek aklıma gelen Allah ıma şükürler olsun ve inşallah devam etsin diyebilmek.. Yurtdışında yaşayanlar çok iyi bilirler anne-baba özlemi çekmenin nasıl bişey olduğunu ve uzakta yaşamanın zorluğunu,ben bir de burada çalıştığım yerde çok sorunlar yaşıyorum onun için son güne kadar beklemek istedim emin olmak için, şimdi de var gücümle dua ediyorum inşallah tamamına erdirir..
Ben kendimi şartlamışım sadece yumurtlama günü olacak ilişkiyle çocuk olur diye ama değilmiş yumurtlamadan birkaç gün öncede olabilirmiş. Teknoloji ve bilim evet çok ilerliyor ve herşeyin mantıksal bir açıklaması var ama bazı şeylerde yaradanın elinde demekki, ben mühendisim ve dünyanın kurulu olduğu muazzam matematik sistemi gördükçe allahıma hayranlığım bir kez daha artıyor ama bununla da anladım ki herşeyin varolmasında ve gerçekleşmesinde onun izni de gerekiyormuş.
İnşallah Allah isteyen herkese istediği kadar çocuk nasib eder, şuanda hamile olanlara da sağlıklı bir hamilelik ve sağlıklı bebekler kucaklarına almalarını nasib eder Aminnnn .
İnşallah bana da yardım eder ve sağlıklı devam ederim...
canim seni cok teprik ediyorum,:teytey::teytey::teytey::teytey: bu haberi senden bekliyordum bugun. eve geldim neti actim hemen senden bir haber varmi diye
cok mutlu oldum umarim saglikli bir sekilde dogurursun
bende bugun kontrole gittim doktor bebegi gordu sadece kalp atislarini gordu.daha minnacik benim mercimeyim
allah isteyen herkese nasip eder umarim
hepinizi cok opuyorum