- 23 Ocak 2009
- 6.802
- 22
- 46
sevindim canım inş. tez zamanda daha güzel haberler verirsin.... a.s.
canım benim nasılsınnnnnn opuyorumnanaktan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sevindim canım inş. tez zamanda daha güzel haberler verirsin.... a.s.
ayrederya merhaba, kızmazsanız bir öneride bulunmak isterim..preseedi kullanmaya başlamayı yazmışsınız ancak bir de bence ne kadar zamandır deneniyordu onu da yazmak gerekir diye düşünüyorum...böylece gebeliği artırıcı rolünün olup olmadığını daha iyi anlamış olursunuz :1hug: ...tabii bu benim düşüncem
aman maşallah senin sonuçlar nasıl çıktı?
canım arkadaşların verdiği bilgiler doğrultusund aoluşturuyorum listeyi daha detaylı bilgi verilirse eklerim listeye hamiş olanların yanına kaç defa denediklerini yazmaya çalıştım kendi çabalarımla ama kızlar beklenmeyen adet tarihlerini bile ben sorunca söylüyorlar çoğu zaman.... :sm_confused:
kıslarr günaydınn...
siz beni artık sallamıyosunuz ama ben yinede size bir haber vermeye geldim...
geçen seferden elimde kalan 3 tane preseedi pcolu olan ve daha önce bir bebeği karnında ölmüş olan yaklaşıkta 4 yıldır bebiş için uğraşan hocama verdim.
birde ovulasyon testi vardı onlarıda verdim...
vee tahmin edin ne oldu..dün beni arayıp gebelik testinin çift çizgi çıktığını söyledi şok şok şok...listeye yeni birini daha ekleyebilirsinizzzz...
nicini siz bulun artık ilk deneme...
rabbim sizede versin lüftennnnnnnnnnn....(amin)öpüyorum hepinizi çok.sitemim arada bir yazmama rağmen hiç birinizin bana merhaba bile dememesindendir..
canım benim nasılsınnnnnn opuyorumnanaktan
kıslarr günaydınn...
geçen seferden elimde kalan 3 tane preseedi pcolu olan ve daha önce bir bebeği karnında ölmüş olan yaklaşıkta 4 yıldır bebiş için uğraşan hocama verdim.
vee tahmin edin ne oldu..dün beni arayıp gebelik testinin çift çizgi çıktığını söyledi şok şok şok...listeye yeni birini daha ekleyebilirsinizzzz...
rabbim sizede versin lüftennnnnnnnnnn....(amin)öpüyorum hepinizi çok.sitemim arada bir yazmama rağmen hiç birinizin bana merhaba bile dememesindendir..
kıslarr günaydınn...
iyiym çiçeğim nasıl olayım listelerin peinde koşuyorum :dance: benim günümde yaklaştı yarın ama henüz belirtimde kırmızı işaretlerde yok... ama pekte umutlu değilim. hiçbir şey yapmadım bu ay biliyorsunuz. kısmet.... yarın gelir kırmızılar :tomato: yada bu akşam..:tomato:
oyy canlarım benim yaaa...sağolun..arkadaşım değil dersaneden hocamdı buralara takılmaz...ona yeni nic bulalım dur vergici olsun...
vergici ilk kullanım diye ekleyebilirsiniz...
canlarım geldim arada baktım beni takan yok herkes muhabbete devam ediyo gittim bende napim..
söz verdim bırakırmıyım hiç sizi aaa.aşk olsun.
çok dua ediyorum yaaa...inşallah bu topicte her yerde rabbim bekleyenlere versin.
dilacım hamilesin sanırım..Allah kucağına sağlıcakla almayı nasip etsin bebişini...kaç aydır deniyordun ve ne kadar preseed kullandın?..cevabın için şimdiden teşekkürler