- 7 Temmuz 2009
- 839
- 0
- 44
hem de türkiyede 18 milyona satılan erken gebelik testi. markası fortel değil ama 10 ml. duyarlılığında. yani onunla aynı duyarlılığa sahip. ovulasyon tetsi de zaten lazım preseedi doğru günde kullanmak için. gerçi artık hagi gün ovulasyonum tahmin edebiliyorum. 12. gün yumurtluyorum akıntım da oluyor. 3 aydır takip ettim hep aynı günlerde. 14 gün sonra da adet oluyorum. yalnız son 2 aydır adetlerim lekelenme şeklinde başlıyor. 2 gün bir kaç damla koyu renkte. 2gün sonra devamı geliyor. ilk ay yerleşme falan mı diye pek heveslenmiştim. ama bu ay tets yapıp negatifi gördüğüm için içim rahattı. umutlanmadım. doktora gideceğim ve bunu da söyleceğim. daha önce hiç böyle olmazdı, direk başlardı. stresten sanırım.
inanmıyorum yaa aynı şeyleri yaşamışız benimde 2 aydır önce kahve lekelenme sonra kanama başlıyor...hiç böyle olmazdı geçen ay ben ilk preseed denememden bi de lekelenmeden dolayı yerleşme kanaması diye heryeri araştırmıştım sonra hüsrana uğradım tabii...hatta geçen ay duru şeyi farketmiş normal adet görenlerin son zamanlarda önce lekelenme olduğumuzu... bunu başka kişilerde yaşamış çünkü ve preseedin böyle bi etkisi olabilir mi acaba diye düşünmüştü ve bizimle paylaşmıştı...