- 19 Mayıs 2009
- 2.137
- 2
burda ayıp yok hayatım rahat ol birbirimize destek oluyoruz geyik muhabbeti yapmıyoruzki derdimiz var dertleşiyoruz opuyorumnanaktan hayırlısı allahtan canım ne diyelim a.syok canım benim hiç olmadı... bende daha önceleri strese bağlı olarak bazen ayıp olacak ama kuruluk sorunu oluyordu tutacak mı tutmayacak mı diye bu sorunu hiç yaşamadım ve o yönden de çok memnundum sancı da olmadı ama yumurtlayanlar yada döllenme olanlarda kasıklarda ağrı ve sancılanmalar oluyormuş...ayy hadi inşallah canım yaaŞenizŞenizŞeniz
canım bende hiç olmadı ama yumurtası çatlayan arkadaşlarda böyle sancılar olurmuş..acaba yumurtan mı çatladı ki?inşallah öyledir,yumurtlama dönemlerinde sancın olursa hemen değerlendirmeye bak tatlım...yerimseniben
yumurtalarım çatlamıştır sanırım bu güne kalmış olabilirmi ovulasyon testinde çift çizgiyi iki gün üst üste gördüm üstünden 4 gün geçti yoksa habire gıdaklıyormuyum kaydirigubbakcemile3 bu geceyidemi değerlendirsem arkadaşlar ne dersiniz ? 11. gün çift çizgi :uhm: bu gün 15. gün :uhm: