Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben daha herkezi ismiyle tanıyamıyorum..yavaş yavaş alışıcam herkeze..iyiki preesed beni bu sayfaya getirmiş..çok mutlu oldum sizi tanıdığım için..
pardon gözlerim çatallaştı burdamıydın bacım kaydirigubbakcemile3
yasasin pressed kardesligi :enbuyukkk:
memnun oldum canim. bizim diger topikteki yasemin hamile. insallah sende olursun:)
:hooray::enbuyukkk::hooray:azize gülmekten yamulduk canim yaaa
bu arada rütbem nasil kizlar:))) durudan caldim :jeyyar:
memnun oldum canim. bizim diger topikteki yasemin hamile. insallah sende olursun:)
benim artık kendimden hiç umudum yok canım ama duan için aminnn :Saruboceq:
:hooray::enbuyukkk::hooray:
ya sorma canım balkondatım ben birde sesli gülüyorum arada komşular ne düşünüyordur kimbilirr kaydirigubbakcemile3
benim artık kendimden hiç umudum yok canım ama duan için aminnn :Saruboceq:
bu arada rütbem nasil kizlar:))) durudan caldim :jeyyar:
kocanla biseyler yapiyorsun sanmasinlar delikafadulden sengözlerimebaksanab
neden canim yasin kac ki?
yaşım fazla değil canım 30 daha..(inşallah 20 yaşında değilsindir yoksa utanıcam bu lafımdan) ama sorunlarımız çok..her doktor değiştirmem de rahmimde farklı birşey çıkıyor..rahim rahim değil ki..çöp tenekesi mübarek..rahim nakli yaptırıcam bu gidişle :roflol:kocanla biseyler yapiyorsun sanmasinlar delikafadulden sengözlerimebaksanab
neden canim yasin kac ki?
meyram balkondamı oyy allahım gülme'lerden ayırma yarabbimmmm kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
heryerde denedik olmadı balkonda deniyelim komşular gözlerinizi kapatın anlayın halden oyy allahımmm sen büyüksünn:roflol::roflol:
yaşım fazla değil canım 30 daha..(inşallah 20 yaşında değilsindir yoksa utanıcam bu lafımdan) ama sorunlarımız çok..her doktor değiştirmem de rahmimde farklı birşey çıkıyor..rahim rahim değil ki..çöp tenekesi mübarek..rahim nakli yaptırıcam bu gidişle :roflol: