Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canim ben iki hamileligimde de yumurtlama donemi her gun iliskiye girdim. gun asiri yaptiklarim tutmadi hic.
günaydınn tüm preseed güzelleriiii
kislllaaaar merhaba. yeni hamislerimiz yok mu? hani hani nerde?
şu anlık yok kibelecimm bekliyoruz iştee dört gözlennnn inşallah yakında bir bir çıkacakkk
güüüünaaaaaaaydııııınnnnn canım günaydın herkese.....aydınlık ve mutlu bir gün olsun inşallah bi de bol müjedeli.....kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
inşallahhhhhh canım benim günaydınnnnnnnnnnnnnnnnlarrrrrrrr
evet bugün şöyle çok güzel haberler alsakkk değilmi yaa motivasyonumuz yükselsee
senin durumun nedir ağrın sancın varmı dünden sonra canım
yok canım iyiyim ağrım da kesildi ağrı kesici ve sıcak kahveden sonra moralim de iyi kanıksadım artık her ay olduğu gibi.....ben de sırf motivasyonum yükselsin diye giriyorum ama gelecek haberler inşallah kokusunu alıyorum :sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif:
inşallah canım inşallahh elbett bizede gelicek güzel haberlerrr zamanı varmış demekki diye düşünmek gerekk regli olabilmek bile bir lutuf aslındada biz çok kaptırdığımız için anlayamıyoruz regli olabilmemiz her daim hamişlik şansımız var demek sonuçta ama değilmi arkadaşımmm sıkma canınıı opuyorumnanaktan
tabii canım çok şükür bizden kötüleri de var nuna da şükür....... işte bazan insan serzenişte bulunuyor :kedi::kedi::kedi::kedi:
sen naptı en son senin durumun nasıl
kukuleta09 seni bekliyoruuuzzzzz..hadi inşallaaaaahhh...
günaydın herkese gününüz güzel olsun inşallahh topicimiz güzel haberlerle dolsun inşallaaahhhh...
günaydın arkadaşlar:1hug:
canım duygucumzemuszemuszemuszemus ne demek seninle sohbet etmek benim için büyük bir keyiff :)) nasıl oldun ağrın azaldı mı adet olmadın değil mi?
gunaydın canıııım nasılsın bakalım,,,,,,günaydınn tüm preseed güzelleriiii
günaydın arkadaşlar:1hug:
ayyyyyyyyyyyyyy inşallahhh kızzz inşallh bebişin senledirrr annesiiii :Saruboceq::Saruboceq: