Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
eda aynen bana da olmuştu hep negatif çıktı bende senin gibi yaptım yine de kullandım bende anlamdım niyeKızlar bu hafta yumurtlama haftamdi ama testler hep negatif anlamadım yaa ama ben yinede jeli kullandim
yakalayamadinmi hala :)Ben de yumurtlama gunumu yakalarsam preseedi uygulucam bakalim ay sonunda nolcak cok merak ediyorum
yakalayamadinmi hala :)
klomen burda ne olarak geçiyor acaba ne işe yarıyor ki bu klomenKızlar ben bu ay olmazsa önümuzdeki ay klomen arti jel kullanyim diyorum ilk defa bu ay akıntı ağrı falan olmadı bir de geçen ay olmuştu ilk defa bi de bu ay oluyor göğüslerim çok ağrıyor regl e 12 gün var
bende de olmadı bak yumurtlama döneminde akıntı ben hissediyorum normalde yumurtlama olduğunu geçen ay birden ağrı girdi ama farklı bi ağrı kesin yumurtlama günü dedim takvime baktım doğru hemen ovutesti yapmıştım kop koyu iki çizgi arkadaşım der hep nasıl oluyor bu ağrı ben niye hissetmiyorum der ama ben de oluyor bu ay olmadı sadeceYok canim ya bi turlu yakalayamadim akintim falan da yok takipteyim bakalim :))
evet benim ilk kızımda öyle oldu ne yumurta takibi ne başka bişey :)Belki tutmustur umudunu kaybetme. Cunku bazen yumurtlasak bile ovulasyonda cikmayabiliyomus. Eskiden ovulasyon testi falan mi varmis sanki
Yumurtalamaya yarıyorklomen burda ne olarak geçiyor acaba ne işe yarıyor ki bu klomen
ben hiç kullanmadım belki de kullandım adı farklı olabilir zamanında bi kaç ilaç vermişti doktorYumurtalamaya yarıyor
tam gününde mioldunKızlar, uç test yaptım 3.d
Undede ikinci çizginin vardı bundan bi hafta önce 0,38 çıkmıştı kan değeri ve dün adet oldum. ZERRE GUVENMEYİN O GEBELİK TESTLERİNE