Preseed kullananlar

kızlar durumlar nasıl sizde bende dün adet sancısı vardi gün yaklaştı 8 günüm kaldı bugüniyi ara ara yoklayan kasıkağrım var

Kızlar bu hafta yumurtlama haftamdi ama testler hep negatif anlamadım yaa ama ben yinede jeli kullandim

Ben de yumurtlama gunumu yakalarsam preseedi uygulucam bakalim ay sonunda nolcak cok merak ediyorum :confused:

Kızlar ben bu ay olmazsa önümuzdeki ay klomen arti jel kullanyim diyorum ilk defa bu ay akıntı ağrı falan olmadı bir de geçen ay olmuştu ilk defa bi de bu ay oluyor göğüslerim çok ağrıyor regl e 12 gün var

Kızlar ben bu ay olmazsa önümuzdeki ay klomen arti jel kullanyim diyorum ilk defa bu ay akıntı ağrı falan olmadı bir de geçen ay olmuştu ilk defa bi de bu ay oluyor göğüslerim çok ağrıyor regl e 12 gün var
klomen burda ne olarak geçiyor acaba ne işe yarıyor ki bu klomen

benim ki adete üç hafta kala başladı göğüs ağrısı ama bu ay hiç bir durumu hamillege yormamakararı aldım bende ki değişiklik sadece çok uyumaya başladım eşim artık şokdurumda bu kadar uyanmaz diyor :) ben normalde de uykuya düşkünbiriyimdir bu yüzden pek belirtidensaymıyorum akıntıbende inanılmaz oluyor acababu jel yüzünden mii hiç bu kadar olmazdı

Yok canim ya bi turlu yakalayamadim akintim falan da yok takipteyim bakalim :))
bende de olmadı bak yumurtlama döneminde akıntı ben hissediyorum normalde yumurtlama olduğunu geçen ay birden ağrı girdi ama farklı bi ağrı kesin yumurtlama günü dedim takvime baktım doğru hemen ovutesti yapmıştım kop koyu iki çizgi arkadaşım der hep nasıl oluyor bu ağrı ben niye hissetmiyorum der ama ben de oluyor bu ay olmadı sadece

adete 7 gün kaldı hep gün yaklasirken beklemeye başlıyorum elimde olmadan bu ay hiç umudumyok diyorum yine de Allahın işinibelli miolur deyip bekliyorum

Belki tutmustur umudunu kaybetme. Cunku bazen yumurtlasak bile ovulasyonda cikmayabiliyomus. Eskiden ovulasyon testi falan mi varmis sanki:KK45:

Kızlar, uç test yaptım 3.d
Undede ikinci çizginin vardı bundan bi hafta önce 0,38 çıkmıştı kan değeri ve dün adet oldum. ZERRE GUVENMEYİN O GEBELİK TESTLERİNE

bundan sonra kesin ve net bi karar aldım kızlar ve sizde öyle yapın, adet tarihi geçmeden test yapmayın....... Su anki psikolojimi dusunebilionuz mu, uç kere gordum ikinci çizgiyi veeeee husrsn..... Yumurtlama takibi de yapmiycam bu ay, diğer adete kadar gün aşırı ilişki demiycem bu kez.... Ve vücudumu da dinlemiycem, çünkü görülebilecek her belirtiyor gordum, bundan daha farklı şeylerde gormiycem gore, vücut da bizi aldatıyor.... Şunu çok iyi öğrendim,vücudumuzdaki her belirti, gebelik için her ay vücudumuzun hazırlanması.... Ve bu gebelik olduğunu gostermiyo... Çünkü adet olana dek her vücut gebeliğe hazırlanıyor.. Ancak ve ancak adet geçilmesinden sonraki belirtileri dikkate almalıyız.....

X