Preseed kullananlar

Adete son 5 ben de yine test yaptım yine bi numara yok,halbuki bugün değişik bi karın ağrısı yaşamıştır, bu bi işaret test yapayım dedim .degilmismeğer ne çok istemişim, çıkmayınca da şaşırıyorum sanki mecbur gibi

Bizde 6 yıldır ugrasıoruz her adetimde aglıodum ama nasıp diorum hep bu jele ben gercekten guveniorum 6 yıldır kimyasalda olsa gebeliğim olmamıstı bunada sukur diorum insallah tutunur eger varsa rabbim isteyen herkese nasip etsin cok zor

Resim yüklemeyi bi dene yine hadi sana sev inelim yumutlama.zamanindan kaç gün gecti ve adet aralığin neydi 9 gun kala ciktiysa süper bişey hadi insallah

Bence uğraşma kan testiyle, çıktı mı arttimi diye dusunecegine yap hergün idrar testini 2.3 gün kala git kan testine.

Deniorum yaptıgımdan beri olmuo canm cok hafif var testtemi bozuk die dusunuorum sekilden sekile girdi az öncede bbaktim bi görüom bi göremiom anlamadım yumurtlamam erken oldu 5 de adrt tarhimde 25 iydi ben besinden 10 nuna kadar denedim inanın bu ay cok bocaladım kahve rengi akıntı adetten 5 guun sonra aonra deli gibi bel agrısı.

Benim de 24 marttibütün belirtiler olumlu yönde ama kan testine gitme bekle,al bolca idrar testi yap yap sakla
Inşallah olmuştur canım birilerinden gelecek güzel haberler istiyorum

Insallahh. 40 yasinda anne olanlar var umudunu kaybetme stresten olmuyodur kafana takma

Arkadaşlar tavsiye ediyor musunuzmusunuz bu Jeli? Gebeliği kolaylaştırıyorsa alacağım

Hepimiz deniyoruz şu anda. Kesin hamile kalabilirsin diye birşey yok ama araştır istersen yurt dışı forumlarıda kendin karar ver
Ben aslında kuruluk için kullanıcam kullanırsam. Tükürükle ıslatıcaz diye uğraşıyoruz ve bu spermleri öldürebilir diyolar.

Selam kizlar Nasılsıniz? Bugün bi arkadasin gebelik haberini aldım tüp bebek 2.denemesiydi içim kıpır kıpır oldudarısı bizlere olsun insallah .adete 4 gun gorunuyo testi en son dün akşam yapmıştım tertemizdi:)bu ay olmadı önümüzdeki ay olursa oğlumla aynı zamanda olmuş olacak
Garip garip te rüyalar gördüm ameliyata giriyorum hastaymis im falan çok korkarak uyandım ama ameliyat görmek ferahlıkmış falan diye okuyunca attım psikolojiyi ustumden

ben rüyamda adete beş gün kala test yapıyorum pozitifkoşa koşa eşimin yanına gidiyorum nolur bide sen bak görmek istediğimi görüyorum sanırımdiyorum yok ortada var iki çizgi diyor :) hayırlısı bakalım kafayı yediğimizin resmi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…