- 7 Nisan 2016
- 613
- 993
- 42
Kan testi yaptırıcam o zamn adetime 1 hafta kalıo eger varsa cıkar inşallah dua edin banaOlabilir canım silik çizgi ciktiysa var bence bişeyler her sabah yapmaya devam et hayırlısı insallah
Sen daha gençsin ben yaş 30 13 aydır deniyoruz 14 cu ayin yani Dr başta yaş itibariyle 1 yıl bekle dedi bekledim yok 3 aydır işte klomen catlatma igensi yine yok Dr bile şaşırdı sorun yok dedi bıraktım o tedaviyi kendimi rahat bırakmak adına Ama preesed.kullanim.videosu çıktı karşıma bakalım hayırlısı 2 ay denerim o da olmazsa bırakırım işte böyle yarın ve pazar sınavım var pazar aksami sohbete devam inşaallah herkesten güzel haberler çıkar preesed undumuz olur
Arkadaslar
Hepimiz deniyoruz şu anda. Kesin hamile kalabilirsin diye birşey yok ama araştır istersen yurt dışı forumlarıda kendin karar verArkadaşlar tavsiye ediyor musunuzmusunuz bu Jeli? Gebeliği kolaylaştırıyorsa alacağım
Ben aslında kuruluk için kullanıcam kullanırsam. Tükürükle ıslatıcaz diye uğraşıyoruz ve bu spermleri öldürebilir diyolar.Hepimiz deniyoruz şu anda. Kesin hamile kalabilirsin diye birşey yok ama araştır istersen yurt dışı forumlarıda kendin karar ver
Pazartesi
Kan testi yaptırıcam o zamn adetime 1 hafta kalıo eger varsa cıkar inşallah dua edin bana
ben rüyamda adete beş gün kala test yapıyorum pozitifkoşa koşa eşimin yanına gidiyorum nolur bide sen bak görmek istediğimi görüyorum sanırımdiyorum yok ortada var iki çizgi diyor :) hayırlısı bakalım kafayı yediğimizin resmi :)Selam kizlar Nasılsıniz? Bugün bi arkadasin gebelik haberini aldım tüp bebek 2.denemesiydi içim kıpır kıpır oldudarısı bizlere olsun insallah .adete 4 gun gorunuyo testi en son dün akşam yapmıştım tertemizdi:)bu ay olmadı önümüzdeki ay olursa oğlumla aynı zamanda olmuş olacak
Garip garip te rüyalar gördüm ameliyata giriyorum hastaymis im falan çok korkarak uyandım ama ameliyat görmek ferahlıkmış falan diye okuyunca attım psikolojiyi ustumden