Preseed kullananlar

hı bak sen böyle anlatinca benimde hoşuma gitti sınırsız olması daha güzel bende bi bakim olmadı ekstraalayım onu

Gitti gidiyor daha uygun kızlar bence ordan alın orjinal ürün sk tarihide 2017 40 gr jel 6 ovulosyon testi 2 gebelik testi 125 tl kargo dahil

Ay kızlar beim şanslı ve ugurlu olduğum söylenir hep inşaallah ugurlu gelirim sizede ve inşallah bu ay hepimizin mutluluk haberlerini alırız pes peşe

Ay kızlar beim şanslı ve ugurlu olduğum söylenir hep inşaallah ugurlu gelirim sizede ve inşallah bu ay hepimizin mutluluk haberlerini alırız pes peşe
Amin inşallah. Benim regl öncesi gelen akıntım geldi devamı gelir yarın

Kızlar insan psikolojiyle kanseri yeniyor ya ötesi var mı o yüzden bence bu 2 ay hiç düşünmemeye başlayalım yumurta takibi bel altı yastık ayaklar havaya falan hepsini unutalim bence olmayacak biliyoruz diyelim 2 ay sonra alternatif tedavilere bakarız ben bu aya öyle girdim sadece jel kullandım bakalım neler olacak olursa her ani sizinle paylaşacağım inş

Ben bu ay daha bi ozeniyorum yastik koymalar ayaklar havalarda falan filan Yakinda amuda kalkacam bu azimle

Kullanmaya başladın mi testi yaptım 2 ci silik çizgi ama ben yinede jeli kullandım çünkü yumurtlama dan 2 gün önce başlayın diyor

Ben de 2 gun arayla 2 test yaptim silik cikti. Silik cizgi ovulasyonda negatifmis. Iki cizginin de ayni koyulukta olmasi gerekiyomus. Ama jeli bugun kullandim garanti olsun diye. Dedigin gibi yumurtlamadan once baslayin deniliyo

Ben de 2 gun arayla 2 test yaptim silik cikti. Silik cizgi ovulasyonda negatifmis. Iki cizginin de ayni koyulukta olmasi gerekiyomus. Ama jeli bugun kullandim garanti olsun diye. Dedigin gibi yumurtlamadan once baslayin deniliyo
Sen daha gençsin ben yaş 30 13 aydır deniyoruz 14 cu ayin yani Dr başta yaş itibariyle 1 yıl bekle dedi bekledim yok 3 aydır işte klomen catlatma igensi yine yok Dr bile şaşırdı sorun yok dedi bıraktım o tedaviyi kendimi rahat bırakmak adına Ama preesed.kullanim.videosu çıktı karşıma bakalım hayırlısı 2 ay denerim o da olmazsa bırakırım işte böyle yarın ve pazar sınavım var pazar aksami sohbete devam inşaallah herkesten güzel haberler çıkar preesed undumuz olur

Kızlar ben test yaptım idrar ikinci çizgi silik çıktı adetime 9 gün var erken yumurtladım bu ay acaba doğrumu reamide koyamıyorum kabul etmio tel.

Kızlar ben test yaptım idrar ikinci çizgi silik çıktı adetime 9 gün var erken yumurtladım bu ay acaba doğrumu reamide koyamıyorum kabul etmio tel.
resim olsaydı daha iyi aydınlatma şansımız olurdu erken tututysa gösterme ihtimali vardır hayırlısı inşallah test doğrudur

Resimi koyamadım cok ugrastım adetimden 5 gün sora kahverengi akıntı geldi o aksam yıne yumurta akı gibi akıntı presede o gundwn itibaren 10 una kadar denedim belirtilerimde var ama cok korkuyorum gecen ay kimuasal gebelikti bu seferde eger varsa oyle bişi yaşarım die.

korkma inşallah varsa Allah esirgesin kötü şeyler düşünme at kafandan rahatla iyi düşün ki iyi olsun inşallah bebesin tutunur bu ay evet çok zor ben istediğim günden bu yana üç yıl geçti hala tıkyok en son umut olarak Allah karşıma bu jeli çıkardı çok üzgündüm adetolmuştum o sinirle sitelerde araştırma ya koyuldum vebu jeli buldum bir ay bütün her şeyi okudum en sonunda karar verdim aldım aldıktan iki ay sonra cesaretedip kullandım onuda yanlış zamanda kullandım çünkü ovu testi hep negatif çıktı Allahımsana bırakıyorum deyip yine de bi umutkullandım

Olabilir canım silik çizgi ciktiysa var bence bişeyler her sabah yapmaya devam et hayırlısı insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…