hı bak sen böyle anlatinca benimde hoşuma gitti sınırsız olması daha güzel bende bi bakim olmadı ekstraalayım onuruj görünümlü mikroskop gibi bişey. camına bi damla tükürüyosun 5 dk kurumasını bekliyosun. sonra yerine takıyorun camı altta bir düğmesi var basınca ışık yanıyo. o ışıkla şekillere göre ovulasyonda olup olmadığını anlıyorsun. Şekiller kullanım kılavuzunda var. Sınırsız kullanımlı o yüzden aldım. İdrarlada uğraşmıyorum. İstediğin zaman yapabiliyorsun ama sabah yapmak en doğru sonucu veriyomuş. Bu ay denedim kullanışlı geldi bana.
Normalde ikisini tek tek alınca toplam 290 tl ye geliyor. İkisini paket yapmışlar 209a aldım o yüzden.hı bak sen böyle anlatinca benimde hoşuma gitti sınırsız olması daha güzel bende bi bakim olmadı ekstraalayım onu
Amin inşallah. Benim regl öncesi gelen akıntım geldi devamı gelir yarınAy kızlar beim şanslı ve ugurlu olduğum söylenir hep inşaallah ugurlu gelirim sizede ve inşallah bu ay hepimizin mutluluk haberlerini alırız pes peşe
Gitti gidiyor daha uygun kızlar bence ordan alın orjinal ürün sk tarihide 2017 40 gr jel 6 ovulosyon testi 2 gebelik testi 125 tl kargo dahil
Yaş kaç kay aydır deniyorsun uzBen bu ay daha bi ozeniyorum yastik koymalar ayaklar havalarda falan filanYakinda amuda kalkacam bu azimle
Kullanmaya başladın mi testi yaptım 2 ci silik çizgi ama ben yinede jeli kullandım çünkü yumurtlama dan 2 gün önce başlayın diyorCanim ben ordan preseed jel +10 ovulasyo testi + 6 gebelik testini 130 tl ye aldim
Yaş kaç kay aydır deniyorsun uz
Kullanmaya başladın mi testi yaptım 2 ci silik çizgi ama ben yinede jeli kullandım çünkü yumurtlama dan 2 gün önce başlayın diyor
Sen daha gençsin ben yaş 30 13 aydır deniyoruz 14 cu ayin yani Dr başta yaş itibariyle 1 yıl bekle dedi bekledim yok 3 aydır işte klomen catlatma igensi yine yok Dr bile şaşırdı sorun yok dedi bıraktım o tedaviyi kendimi rahat bırakmak adına Ama preesed.kullanim.videosu çıktı karşıma bakalım hayırlısı 2 ay denerim o da olmazsa bırakırım işte böyle yarın ve pazar sınavım var pazar aksami sohbete devam inşaallah herkesten güzel haberler çıkar preesed undumuz olurBen de 2 gun arayla 2 test yaptim silik cikti. Silik cizgi ovulasyonda negatifmis. Iki cizginin de ayni koyulukta olmasi gerekiyomus. Ama jeli bugun kullandim garanti olsun diye. Dedigin gibi yumurtlamadan once baslayin deniliyo
resim olsaydı daha iyi aydınlatma şansımız olurdu erken tututysa gösterme ihtimali vardır hayırlısı inşallah test doğrudurKızlar ben test yaptım idrar ikinci çizgi silik çıktı adetime 9 gün var erken yumurtladım bu ay acaba doğrumu reamide koyamıyorum kabul etmio tel.
Kızlar ben test yaptım idrar ikinci çizgi silik çıktı adetime 9 gün var erken yumurtladım bu ay acaba doğrumu reamide koyamıyorum kabul etmio tel.