- 30 Mayıs 2009
- 4.210
- 5.174
Sağlık problemi yoksa strestir. Ama sağlık problemi varsa tedavi edilmeli. Bizimki stres değil sonuçta test sonuçları onu gösteriyor.Bence tek sorun sters gerisi boş kızlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağlık problemi yoksa strestir. Ama sağlık problemi varsa tedavi edilmeli. Bizimki stres değil sonuçta test sonuçları onu gösteriyor.Bence tek sorun sters gerisi boş kızlar
Testi bulabilirsen bir bak istersen ona göre yorumlarız. Bizim ileri hızımız %5 ti. Yarın tekrar test günümüz 3 ay dolmuş olacak bakalım nolmuş çok merak ediyorumvalla hatırlamıyorum ama birinde yüzde elli yazıyordu o kaldı bi tek aklımda
Benim eşim küçükken ateşli hastalık geçirmiş o yüzden etkilemiş. Beslenme ve ilaç takviyesiyle iyileştirmeye çalışıyoruz.bi bakayım ben yine de ama bulacağımı sanmıyorum yeni evliykende aşırı içiyordu sigarayı ama üç ay içinde hamile kaldım ne alaka anlamıyorum
Hayırlısı bakalım beklemeye devam. İnşallah tutar bu aykızım yedi ye girecek bu çocuk iki yaşındaydı ben korunmayı bıraktığımda şimdiye kadar olmadı
İnşallah canım bende adet ağrıları göründü hafifçeyine olmadı kesin ama inşallah siz verirsinizmutlu haberleri :)Hayırlısı bakalım beklemeye devam. İnşallah tutar bu ay
Ay yok ben de regl olcam geliyolar hissediyorumİnşallah canım bende adet ağrıları göründü hafifçeyine olmadı kesin ama inşallah siz verirsinizmutlu haberleri :)
kısmet işte bakalım önümüzde ki aya kaldı :) :)Ay yok ben de regl olcam geliyolar hissediyorum
Hamilelik belirtisiyle regl belirtisi aynı oluyormuş iyi düşün iyi olsun bi de kısmet canım ya demek ki vakti varAy yok ben de regl olcam geliyolar hissediyorum
Sende mi sorunsuz hamile kalamayanlardansin kusura bakmayın çok yakın takip edemiyorum çalıştığım için ben 11 saat çalışıyorum eve git bi dünya is arti üniversite okuyorum bence başka şeylerle meşgul ol kafan dağılsin benim bi tanıdığım artık umudu kesti Dr tedavisine başlayacaktı ama yaza erteledi esinin işi gereği o ay hamile kaldı suan 4 aylıkHamilelik belirtisiyle regl belirtisi aynı oluyormuş iyi düşün iyi olsun bi de kısmet canım ya demek ki vakti var
Ben gitti gidyordan paket aldım jel ovulosyon takip ve erken gebelik testi 125 tl ödedimArkadaşım siz nerenden jeli aldınız ve ne kadar ödediniz ben getirtmek istedim eczacı bana tablet falan diyince kafam karıştı görünüşü nasıl!Yardımcı olur musun arkadaşım.
ne güzel zaten hep ipinucunu bırakınca geliyor güzel olaylar bende bi kaç yerde okumuştumpes eden insanların ertesi ay hamile kaldıklarını rahatlamak gerçekten çok önemliSende mi sorunsuz hamile kalamayanlardansin kusura bakmayın çok yakın takip edemiyorum çalıştığım için ben 11 saat çalışıyorum eve git bi dünya is arti üniversite okuyorum bence başka şeylerle meşgul ol kafan dağılsin benim bi tanıdığım artık umudu kesti Dr tedavisine başlayacaktı ama yaza erteledi esinin işi gereği o ay hamile kaldı suan 4 aylık
çok pahaliymis bu tükürük testi nasıl oluyorben kendi sitesinden aldım preseed+tükürükle ovu testi 209Tl 2 tanede gebelik testi hediye geldi
ruj görünümlü mikroskop gibi bişey. camına bi damla tükürüyosun 5 dk kurumasını bekliyosun. sonra yerine takıyorun camı altta bir düğmesi var basınca ışık yanıyo. o ışıkla şekillere göre ovulasyonda olup olmadığını anlıyorsun. Şekiller kullanım kılavuzunda var. Sınırsız kullanımlı o yüzden aldım. İdrarlada uğraşmıyorum. İstediğin zaman yapabiliyorsun ama sabah yapmak en doğru sonucu veriyomuş. Bu ay denedim kullanışlı geldi bana.çok pahaliymis bu tükürük testi nasıl oluyor