Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar regl oldum..yeni tarihim 20 Ağustos..Ağustos böcekleri gibi çalışcam valla önümüzdeki ay kaydirigubbakcemile3 yılmak yok dimi ama ...kaydirigubbakcemile5
aa dur bakalım banada oldu o ama bişi gelmedi hemen umutsuzluğa kapılma hem pembe diyosun bak...olmasada üzülme bidahaki ay
ağustosta guzel haberlerini bekliyoruz o zaman.Gerci merak etme bende yanında olurum o zaman:)) benim de 1 gunum kaldı adet olmaya..kasık ağrısından ölüyorum..Ağustos böceği gibi lafına bayıldımmmmm :)))))
sana da mı böyle bi akıntı geldi umudumu kesmemeli miyim ne dersin?:kedi::kedi::kedi:
ya canım ne oldu ben anlayamadım,regl mi oldun sen yoksa???
dur hele bakalım canım,belkide gerisi gelmez.Benim bir arkadasım adet olmuştu,hatta hamile değilim dedi.1 gun sonra kesildi kanaması,Meğer hamileymiş.Bell mi olur,hala kan yok sonuçta di mi?? Hayırlısı olsun bakalım.Bu arada ben test yaptım negatif cıktı.Birde benim testlerle ilgili ciddi bir sorunum var arkadaslar.Aldığım testler sürekli bozuk cıkıyor.Yani tek cizgi bile olmuyor.Dunyanın parası gitti onlar yuzunden.Ya bana adam gibi bir test markası söylesenize.En luks eczaneden bile aldığım test bozuk cıktı yaa (
dur hele bakalım canım,belkide gerisi gelmez.Benim bir arkadasım adet olmuştu,hatta hamile değilim dedi.1 gun sonra kesildi kanaması,Meğer hamileymiş.Bell mi olur,hala kan yok sonuçta di mi?? Hayırlısı olsun bakalım.Bu arada ben test yaptım negatif cıktı.Birde benim testlerle ilgili ciddi bir sorunum var arkadaslar.Aldığım testler sürekli bozuk cıkıyor.Yani tek cizgi bile olmuyor.Dunyanın parası gitti onlar yuzunden.Ya bana adam gibi bir test markası söylesenize.En luks eczaneden bile aldığım test bozuk cıktı yaa (
canım naptın adet oldun mu? bu arada günaydın tatlım.
evt canım hastalandım... kısmet değilmiş... inş. senin güzel haberlerini bekliyoruz.
canım benim bi dahaki aya inşallah hayırlısı olun ben de olucm gibi bakalım bekliyorum.
biraz ara vermek istiyorum.. misafirlerim gelecek zaten.. sonrada ramazan hayırlısıyla atlatalım. ondan sonra tekrar takibe başlarım..
evet canım hasta olmadan bir gün önce minicik pembe bir akıntı oldu hasta olucam diye ağrı kesici içtim...sen yinede ilaç falan alma olurmu bekle ama çokta bağlanma olumsuz souçlanırsa çok üzülürsün inşallah sürpriz yapar bebişin sana...
eczacıda cok iyi bir markadır diye vermişti bana testi.ama c çizgisi bile cıkmıyor.Ya bu arada hamile olsam cıkardı dimi kıslarr testte.yarın adet olmam lazım..biliyorum bazen belli olmuyor ama olsa çıkma ihtimali buyuktu sanırım..
neyse ben bi araştırayım adam gibi bir testt :)))