Eşim sperm testi yaptırdı sonucu ii dedi doktor varikosel sperm testindemi çıktı eşim muayene olmadı onun dısında zaten aperm testini kadın dogum doktorum istediEşinde bi ürolojiye görünsün belki bi ufakda olsa bi problem olabilir yoksada denemeye devam edersin bizim olmayinca esim gitti varikosel cikti ameliyat oldu geçti sebepsiz beklemektense bi problem olsaydı en azindan tedavi olurduk geçerdi diye düşünüyoruz artık
cnm histereskopide zaten aynı şey gibi kapalı ameliyat cnm rahimde olan sorunları gideriyo işte eğrilik yapışılık ne bilim kist felan için uygulanıyorAmin canım hepimizin hakkında hayırlısı..Histereskopi neydi canım? Belki ben de yazın laparoskopi olacağım.Aynı şeyler mi?
Bende sabah sayılır 10 11 gibi falan yaptım ama ilk idratım değildi bikaç saat sonra tekrar yapcam bakalım ilk gelio böle bişe basıma sabah dokuzda yapyıgım bile olmustu önceden napsam bu aksamı feğerlendirsemmi gene çift çıkars yada yarınmı denesek maydonoz buharından olabilirmi acaba erken çatladıysa bide erken çatlaması iyi bişeymi.kötü bişeymiTesti sabah mi yaptın ben bi kere 11de yaptım Ogün yumurtluyorum sandım çift cizgiydi akşam bidaha yaptım negatif sabah böyle olurmuş dün akşam yani 15.gün pozitifdi ilişki oldu bugün bidaha olacak. Bnmde 28 günde düzenli bi adetim var ama geçen ay 22.gün adet oldum erken yumurtladigimi düşünüyorum zaten 22 gün adet belirtilerim devam etmişti bel ağrısı göğüs hassasiyeti falan.
acnm toplam saynz ve mldeki sayiniz kactiMerhaba cnm yasadiklarimiz ayni diye cevaplamak istedim preseed klomen catlatma ignesi uclusunu kullandim gecen ay.bu ayin 4 de hamile oldugumu ogrendim yani 2 gun once :)
Sperm saynz dusuk dglmiydiPardon tam.olarak anlamadim neyin sayisi neyin ml si anlamadim ??
Yok cnm. Sperm filan sorun yoktu bos gebelik gecirdim kurtaj oldum 9 ay once sonrada hamile kalamadim tedaviye basladik klomen ve catlatma ignesi ben preseed te ekledim sonu pozitif bu ay.Yanls okudum sanrm
Slm canım hayırlı olsun inşaallah sağlıklı huzurlu büyüt bebeğini. Kliment ve çatlak ignesini nasıl kullandin anlatır mısın rica etsemYok cnm. Sperm filan sorun yoktu bos gebelik gecirdim kurtaj oldum 9 ay once sonrada hamile kalamadim tedaviye basladik klomen ve catlatma ignesi ben preseed te ekledim sonu pozitif bu ay.
Guzel dileklerin icin oncelikle tsk ederim.insallah nasip olurda hamileligimi yasar sonrada dunyaya getiririm rabbimin izni sizin dualrinizla insallah.klomen ve catlatma ignesine gelince klomeni gunde iki ser tane kullandim adetin 5 ci gunu basalayark sonra bitince yumurtlama gunu verdi o gun gittim ultrasyonla yumurta takibine baslandi ilk gittigimizde yoktu gelismis 2 gun sonra tekrar cagirdi gittim 18×18 mm dedi igne verdi hemen acilde yaptirdim ertesi gun iliski dedi ben preseed de kullanarak iliskiye girdim sonuc ortada allahin izniyle hamile kaldim onlar vesilesi asli rabbim bu zaman yazmis oldu.darisi size insallah..size dua ediyorum rabbim herkeze versin insallah..ben beklemiyodum ilk ay sonuc alamayiz diye ilk ay sonuc aldik binlerce sukur.kendime sayfa actim okursaniz anlarsiniz zaten.Slm canım hayırlı olsun inşaallah sağlıklı huzurlu büyüt bebeğini. Kliment ve çatlak ignesini nasıl kullandin anlatır mısın rica etsem
Bende ayni sizin gibi kilomen kullandim catlama ignesi oldum sonra 36 saati gecmeden iliski oldu sonra bi gun arar verdik sabahsi tekrar oldu ben gecen sene kullanmistim jeli kullandigim ay hamile kalmistim hemde rastgele yapmistim kutudaki 2 tanesini kullanmistim bu ay boyle denemek istedim bugun igneden sonra ki 8. Gun sanki boyle ozendikce olmucak gibi geliyo hayirlidi olur insallah bide 4 gun once kontrole cagirmisti doktor catlamismi diye catlamisti ama bi tanede 15 mmlik var buda sonra kendilginden catlaya bilir dedi sasirdim acaba icimden diyorum hani obirki dollense buda sonra catlayip dollense ik8z ihtimalim olurmu kafsm karisti neyse sizinde bebeginiz hayirli olsun allah kucaginiza almayi nasip etsin InşallahGuzel dileklerin icin oncelikle tsk ederim.insallah nasip olurda hamileligimi yasar sonrada dunyaya getiririm rabbimin izni sizin dualrinizla insallah.klomen ve catlatma ignesine gelince klomeni gunde iki ser tane kullandim adetin 5 ci gunu basalayark sonra bitince yumurtlama gunu verdi o gun gittim ultrasyonla yumurta takibine baslandi ilk gittigimizde yoktu gelismis 2 gun sonra tekrar cagirdi gittim 18×18 mm dedi igne verdi hemen acilde yaptirdim ertesi gun iliski dedi ben preseed de kullanarak iliskiye girdim sonuc ortada allahin izniyle hamile kaldim onlar vesilesi asli rabbim bu zaman yazmis oldu.darisi size insallah..size dua ediyorum rabbim herkeze versin insallah..ben beklemiyodum ilk ay sonuc alamayiz diye ilk ay sonuc aldik binlerce sukur.kendime sayfa actim okursaniz anlarsiniz zaten.
Guzel dileklerin icin oncelikle tsk ederim.insallah nasip olurda hamileligimi yasar sonrada dunyaya getiririm rabbimin izni sizin dualrinizla insallah.klomen ve catlatma ignesine gelince klomeni gunde iki ser tane kullandim adetin 5 ci gunu basalayark sonra bitince yumurtlama gunu verdi o gun gittim ultrasyonla yumurta takibine baslandi ilk gittigimizde yoktu gelismis 2 gun sonra tekrar cagirdi gittim 18×18 mm dedi igne verdi hemen acilde yaptirdim ertesi gun iliski dedi ben preseed de kullanarak iliskiye girdim sonuc ortada allahin izniyle hamile kaldim onlar vesilesi asli rabbim bu zaman yazmis oldu.darisi size insallah..size dua ediyorum rabbim herkeze versin insallah..ben beklemiyodum ilk ay sonuc alamayiz diye ilk ay sonuc aldik binlerce sukur.kendime sayfa actim okursaniz anlarsiniz zaten.
hee bide iğneden kacinci gunu test ysptiniz hamilelik ciktiGuzel dileklerin icin oncelikle tsk ederim.insallah nasip olurda hamileligimi yasar sonrada dunyaya getiririm rabbimin izni sizin dualrinizla insallah.klomen ve catlatma ignesine gelince klomeni gunde iki ser tane kullandim adetin 5 ci gunu basalayark sonra bitince yumurtlama gunu verdi o gun gittim ultrasyonla yumurta takibine baslandi ilk gittigimizde yoktu gelismis 2 gun sonra tekrar cagirdi gittim 18×18 mm dedi igne verdi hemen acilde yaptirdim ertesi gun iliski dedi ben preseed de kullanarak iliskiye girdim sonuc ortada allahin izniyle hamile kaldim onlar vesilesi asli rabbim bu zaman yazmis oldu.darisi size insallah..size dua ediyorum rabbim herkeze versin insallah..ben beklemiyodum ilk ay sonuc alamayiz diye ilk ay sonuc aldik binlerce sukur.kendime sayfa actim okursaniz anlarsiniz zaten.
Igneden 14 gun gebelik cikti cnm yani tam adet gunum 14 gundu.He bide igneden kacinci gun
hee bide iğneden kacinci gunu test ysptiniz hamilelik cikti
benim adetime bakarsam igneden 22 gun oluyo bu cok okuyo sanki ben gecen ay 40 gunde adet olmustum oda amelyat olmustum onun etkisinden normalda 30 gunde bir oluyorum onemli olan buay kilomen ictim tabiki igne oldum o igneden gecen sure yani bende 14. Gun veriyim kan peki sizin kanda tam kac ciktiIgneden 14 gun gebelik cikti cnm yani tam adet gunum 14 gundu.
Biraz daha bekle bir iki gun daha yada hemen yaptir bukadar kafanda doru isaretiyle kendini yormaktan sonuca gitmek daha mantikli..benim adetime bakarsam igneden 22 gun oluyo bu cok okuyo sanki ben gecen ay 40 gunde adet olmustum oda amelyat olmustum onun etkisinden normalda 30 gunde bir oluyorum onemli olan buay kilomen ictim tabiki igne oldum o igneden gecen sure yani bende 14. Gun veriyim kan peki sizin kanda tam kac cikti