canımm bebegımm ne olduu sıkma canını kıstmı olmus dr oyuzdenmı verdı adet sokturucuyu eger kıst felan yoksa kullanmasan su ılacı ya ne bıleyımm bnde bılemedım bak sımdıCicişler malesef umutlar diğer aylara kaldı. Sonuç negatif.adet söktürücü verdi dr,6 gün kullanıcam sonra 1 hafta içinde adet olursun dedi.
Yok artık canım yaaaaa,10 gün geçmiş,kanda 0,1-0,5 çıkmış 1,-3 bile değil. İlacı içeceğim ada çayı falan içeceğim sökülsün artık ona göre önümüze bakalım
Canım sen yoksun,işlem nasıl geçti durum ne anlatmıyorsun hiçsende haklısın canım ne bılım bır kac yerde okumustum doktora gıtmıs adet sokturucu vermıs bır surE daha ıcmemıs sonra kanda baktırmıs kanda cıkmıs ama tabıkı herkesın surecı farklı hakkınızda hayırlısı canım
Canım sen yoksun,işlem nasıl geçti durum ne anlatmıyorsun hiç
geldim bitanem ya düğünler vardı anneme gittim felan giremiyorudum pekgrpaysgl msjları beğeneceğine ara sıra yaz kızzzz,özledik seni
cnm bunu kullanıp hamile kalan cok kişi var listede inşş sanada faydalı olur ama sende sorun var mı cnm eşinde felanpreessed' den umutlumusunuz ?benim aklıma yatıyor ama bakalım olacakmı..
Canım ovülasyon testi kullanıyor musun? Ovülasyon testin de pozitif görene kadar günasşırı ilişkide 1 ml kayganlaştırsın diye,ovülasyonda pozitif gördüğün gün ve ertesi günü de 2-3 ml jel ile değerlendiriyorsun.kızlar preseed siparişim şimdi geldi, yumurtlama da hafta sonuna doğru. Kullanımıyla ilgili deneyimli kişilerin uyarıları var mı?
Yanlış anlamadın canım,yumurtlamaya yakın ve yumurtlamadan sonra girilen günaşırı ilişkilerde 1 ml kullanıyorsun,teste pozitifi gördüğün ve özellikle silikleştiği ertesi günü 2-3 ml ile değerlendiriyorsun.normal ilişkide derken 1 ml kayganlaştırsın diye kullanıyoruz değilmi ? yanlış anlamadım değilmi?