Preseed kullananlar

Yok artık canım yaaaaa,10 gün geçmiş,kanda 0,1-0,5 çıkmış 1,-3 bile değil. İlacı içeceğim ada çayı falan içeceğim sökülsün artık ona göre önümüze bakalım

Cicişler malesef umutlar diğer aylara kaldı. Sonuç negatif.adet söktürücü verdi dr,6 gün kullanıcam sonra 1 hafta içinde adet olursun dedi.
canımm bebegımm ne olduu sıkma canını kıstmı olmus dr oyuzdenmı verdı adet sokturucuyu eger kıst felan yoksa kullanmasan su ılacı ya ne bıleyımm bnde bılemedım bak sımdı

Yok artık canım yaaaaa,10 gün geçmiş,kanda 0,1-0,5 çıkmış 1,-3 bile değil. İlacı içeceğim ada çayı falan içeceğim sökülsün artık ona göre önümüze bakalım

sende haklısın canım ne bılım bır kac yerde okumustum doktora gıtmıs adet sokturucu vermıs bır surE daha ıcmemıs sonra kanda baktırmıs kanda cıkmıs ama tabıkı herkesın surecı farklı hakkınızda hayırlısı canım

Canım sen yoksun,işlem nasıl geçti durum ne anlatmıyorsun hiç

canım biraz sakın kalmak ıstedım aslında asılama formunda bıraz bahsedıyorum yasadıklarımı beklemedeyım ınsallah bu ay yuzumuz guler 19 nu beklıyorum test yaptırmak ıcın ınsallah adet olmam cunku belırtılerı basladı korkuyorum bu ay test yıkamadan sonra cok ıyı cıktı tabıkı rabbımın ol dedıyse ınsallah bu ay bebegımıze kavusuruz sabah cok kasık agrım vardı ama sımdı sadece bel agrım kaldı bırde cok akıntım var adet olucam sankı bır yandan da okuyorum gebelık belırtılerıde boyle bol bol dua edıyorum bebegım bızımle olsun dıye bu arada sesım solugum cıkmasada en buyuk takıpcılderınden bırınım hep olucakmıs gıbı geldı senın bebegın bana hayırlısı canım cok uzuldum hatta esıme bıle bahsettım allahım hakkınızda hayırlısını nasıp etsın

grpaysgl msjları beğeneceğine ara sıra yaz kızzzz,özledik seni
geldim bitanem ya düğünler vardı anneme gittim felan giremiyorudum pek
cnm ya cok üzüldüm ben hamilesin sandım o ikinci çizgiyi görmüştüm ama demekki kısmat degilmiş rabbim en kısa sürede bebegineze kavuştursun inşş seni hakkınızda hayırlı olanı nasip etsin cnm

günaydın kızlarr yeni gelen arkadaslarım hoşgeldiniz
benmde adetim bugün itabari ile bitti cok şükür bakalım bu ayda neler bekliyor bizi
ya kzlar bnm kasıntı hala geçmeedi akıntımda var bu preseed jel bazen mantar yapıyomuş bende mantar oldu ama preseedden dolayımı anlamadım valla

şöyle ki, benim hormonlar yani fsh e2 bunlar yüksek amh düşük kısacası doktorumun sölediği kan testlerinde kötü diyor ama ben gözümle gördüğüme inanırım diyor yani muayenelerde güzel yumurtam oluşuyormuş , bunda bi terslik var diye sölüyor .. zaten önemli olanda teknik muayene zaten .. eşimde sorun yok. bende cinsel kuruluk var isteksizlik vs. yapıyor..

kızlar preseed siparişim şimdi geldi, yumurtlama da hafta sonuna doğru. Kullanımıyla ilgili deneyimli kişilerin uyarıları var mı?
Canım ovülasyon testi kullanıyor musun? Ovülasyon testin de pozitif görene kadar günasşırı ilişkide 1 ml kayganlaştırsın diye,ovülasyonda pozitif gördüğün gün ve ertesi günü de 2-3 ml jel ile değerlendiriyorsun.

normal ilişkide derken 1 ml kayganlaştırsın diye kullanıyoruz değilmi ? yanlış anlamadım değilmi?
Yanlış anlamadın canım,yumurtlamaya yakın ve yumurtlamadan sonra girilen günaşırı ilişkilerde 1 ml kullanıyorsun,teste pozitifi gördüğün ve özellikle silikleştiği ertesi günü 2-3 ml ile değerlendiriyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…