Preseed kullananlar

Canım ovülasyon testi kullanıyor musun? Ovülasyon testin de pozitif görene kadar günasşırı ilişkide 1 ml kayganlaştırsın diye,ovülasyonda pozitif gördüğün gün ve ertesi günü de 2-3 ml jel ile değerlendiriyorsun.

teşekkürler canım, his olarak da rahatsız etmez umarım :)

cvp için teşekkür ederim, 2 yıldır bebek olsun diye bekledik olmadı, umarın bu jel sayesinde sorunuma çözüm olur
Canım eşimin değerlerinde düşüklük var biraz. Özelde yaptırdığımız testlerde hareket gayet iyi sayı biraz düşük çıktı ama son fakülte testinde hareket de düşük çıktı. Amannnnn ne bileyim sorundan dolayı mı yoksa vakti gelmediğinden dolayı mı olmuyor bilemiyorum artık. Eşinde falan bir sorun yok de mi senin? 2 senedir olmamasının sebebi neymiş peki,hsg falan çekildin de mi?

Cicişlerim sperm için çook faydalı bir besin daha öğrendim. Zaten antioksidan bakımından zengin diye tüketiyordu eşim ama sperm sayısı ve kalitesi bakımından da çok iyi geliyormuş. Narrrrrrr!!! Eşlerinize hazır mevsimindeyken bol bol yedirin,temizleyin 1 büyük kase koyun kaşığı yesin hepsini. kabuklu verirseniz çabuk sıkılırlar yemekle uğraşmazlar belki ama temizlerseniz daha çok yerler.

Kizlarr ovu testim bn klomen ve ovitrelle asisini oldum dr iki gune bir iliski dedi bnde sizinle paylasmak isdedim yorumlariniz bekiyorum yumosum durumu nedir sizce

Eklentiler

• IMG_20151117_210532.jpg
    IMG_20151117_210532.jpg
    55,8 KB · Görüntüleme: 89
kızlar preseed siparişim şimdi geldi, yumurtlama da hafta sonuna doğru. Kullanımıyla ilgili deneyimli kişilerin uyarıları var mı?
cnm kullanırken ben sadece yumurtam catlamadan gününden önce 1 ml kullanıyodum catladıgı gün ve sonraki gün 2 ml kullanıyorum sonra jel kullanmıyorum yada 4 kez kullanıyorum jeli
jelden 5 dakika sonra birliktelik başlıyor zatan boşalma olabna kadar 15 dakika oluyor

Kızlarrrrrrrrrrrrrrr,hastalandım!!! Çok şükür yaaaa,vallahi hamile olmayıp hastalanamamak çok kötüymüş bunu anladım. Allah pko olanlara yardım etsin.
iyi cnm ya bu ay yeni umutarla inşş gelir bebişlerimiz rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin inşallahhhh

Canim doktor 10.12.14.16.18 gunlerini dwgerlwndirin dedi bnde kararsizim inanki
iştee yarın 18 günün catlamış olur cnm sen bugünü yarını degerlendir zaten sonra yine gün aşırı yaparsınız galiba sende benm gibi 31 günde bir oluyorsun bnmde 18 gün catlamıştı

iştee yarın 18 günün catlamış olur cnm sen bugünü yarını degerlendir zaten sonra yine gün aşırı yaparsınız galiba sende benm gibi 31 günde bir oluyorsun bnmde 18 gün catlamıştı
Kuzu bn 26gunde bir olurum hastalimn 4gunu gittim dr bes gunluk klomen verdi hastalimin 111.gunude igne mi oldum kuzim bn dah 14gunum deyimignemin 3gunu daha bugun ay kiz htiramiyorum tarihleri vallahi ama bn 26gun de bir olurum

Kuzu bn 26gunde bir olurum hastalimn 4gunu gittim dr bes gunluk klomen verdi hastalimin 111.gunude igne mi oldum kuzim bn dah 14gunum deyimignemin 3gunu daha bugun ay kiz htiramiyorum tarihleri vallahi ama bn 26gun de bir olurum
cnm neyse sen bugünü ve yarını degerlendir işte ayarı ver cnm kalma hemen ilişkiden önce besmele cekin dua et cnm

Kızlar ankaradan olupta iyi bir doktor tavsiye edebilecek olan var mi yardımcı olursanız sevinirim :)

Cicişlerim sperm için çook faydalı bir besin daha öğrendim. Zaten antioksidan bakımından zengin diye tüketiyordu eşim ama sperm sayısı ve kalitesi bakımından da çok iyi geliyormuş. Narrrrrrr!!! Eşlerinize hazır mevsimindeyken bol bol yedirin,temizleyin 1 büyük kase koyun kaşığı yesin hepsini. kabuklu verirseniz çabuk sıkılırlar yemekle uğraşmazlar belki ama temizlerseniz daha çok yerler.
Süper sin cnm saol

doktor doktoru tutmuyor anlıyorum seni ama sorunu en iyi sen bilirsin,kendimizin doktoru olmalıyız en başta doktor sonra devreye girip sorunu sölersek hııı tamam deyip çaresine bakıyor.... mesela beni örnek alalım eşimin sorunu yok benimde kan testinde fsh yüksek çıktı ama doktor da dediki tamam kan testin kötü ama her ay baktığımda (muayenede)yumurtan var çatlıyor dedi buna göre dedi ben teknik olarak gözümle gördüğüme inanırım dedi dolayısıyla şunu sölemek istiyorum bence benim olmamasının sebebi benim kuruluk var ben beraber olamazken nasıl sperm hareket etsinde kanallara geçsin mantığına vardım bu yüzden pressed kullanmaya karar verdim..
Canım eşimin değerlerinde düşüklük var biraz. Özelde yaptırdığımız testlerde hareket gayet iyi sayı biraz düşük çıktı ama son fakülte testinde hareket de düşük çıktı. Amannnnn ne bileyim sorundan dolayı mı yoksa vakti gelmediğinden dolayı mı olmuyor bilemiyorum artık. Eşinde falan bir sorun yok de mi senin? 2 senedir olmamasının sebebi neymiş peki,hsg falan çekildin de mi?

doktor doktoru tutmuyor anlıyorum seni ama sorunu en iyi sen bilirsin,kendimizin doktoru olmalıyız en başta doktor sonra devreye girip sorunu sölersek hııı tamam deyip çaresine bakıyor.... mesela beni örnek alalım eşimin sorunu yok benimde kan testinde fsh yüksek çıktı ama doktor da dediki tamam kan testin kötü ama her ay baktığımda (muayenede)yumurtan var çatlıyor dedi buna göre dedi ben teknik olarak gözümle gördüğüme inanırım dedi dolayısıyla şunu sölemek istiyorum bence benim olmamasının sebebi benim kuruluk var ben beraber olamazken nasıl sperm hareket etsinde kanallara geçsin mantığına vardım kayganlaştırıcı yani pressed kullanmaya karar verdim sen

hsg çekildi evet

X