- 9 Kasım 2014
- 116
- 87
- 34
Cnm belli olanı gondrseneYa Can'ım ikisinin de eşit olduğunu hiçbir hamilede görmedim ben bak ne kimyager1508 ne de diğer arkadaşlarda pozitif çıkmadı. Tamam vardır demiyorum zaten ama düne göre koyu dedim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cnm belli olanı gondrseneYa Can'ım ikisinin de eşit olduğunu hiçbir hamilede görmedim ben bak ne kimyager1508 ne de diğer arkadaşlarda pozitif çıkmadı. Tamam vardır demiyorum zaten ama düne göre koyu dedim
Evt cnm da blmym yarn sabh hcg Yap yne bnceYa Can'ım ikisinin de eşit olduğunu hiçbir hamilede görmedim ben bak ne kimyager1508 ne de diğer arkadaşlarda pozitif çıkmadı. Tamam vardır demiyorum zaten ama düne göre koyu dedim
Gönderdim ya Ca ım üstteki testime bak istersen en alttaki dün yaptığım. Hcg şer gebelik lh OvülasyonCnm belli olanı gondrsene
Cnm.test yaptnmiGönderdim ya Ca ım üstteki testime bak istersen en alttaki dün yaptığım. Hcg şer gebelik lh Ovülasyon
Hayır Can'ım bıgün test falan yapmadım yapmayı da düşünmüyorum ayın 18ine kadar yapmayacağım 18inde Dr a gideceğim adetim gelmezse. Bakalım ne olacak! Her şeyin hayırlısını diliyorum rabbşm cümlemizin gönlündekini nasip etsinCnm.test yaptnmi
Hayır Can'ım bıgün test falan yapmadım yapmayı da düşünmüyorum ayın 18ine kadar yapmayacağım 18inde Dr a gideceğim adetim gelmezse. Bakalım ne olacak! Her şeyin hayırlısını diliyorum rabbşm cümlemizin gönlündekini nasip etsin[/QUOTE amin cnm.amin.peki ilk.defami başına böyle birşey gelyor
kuzum hayırlısı olsunn sen sıkma canını ınsallah hamılesındır ınsallah kuzum bnmm hayırlısı olsunn gunun kac gun gectı benım annem derkı 40gunken bellı olur hamılelık tam anlamıyla der sendede ınsslaah guzell sonuclar alırsınCicişlerim gebelik testi yapmayacağım ama lh yaptım biraz önce işte test
Cicişlerim gebelik testi yapmayacağım ama lh yaptım biraz önce işte test
İnşallah Can'ım ya her şeyin hayırlısı var mı yok mu hiçbir bilgim yok,varsa bir belirti yoksa da gelsin artık şu adetim,böyle beklemek çok zor. Bugün 41 gün oldu ömrümde bir ilk yaşıyorum vr adetim bu kadar gecikiyor. Bir de eşimin sperm testinden sonra moral bozukluğundan dolayı 5 gün gecikmişti adetim onun haricinde hiç bir gecikme sözkonusu olmamıştı. Resmen 9 gün günüm geçiyor normal yumurtlamaya görekuzum hayırlısı olsunn sen sıkma canını ınsallah hamılesındır ınsallah kuzum bnmm hayırlısı olsunn gunun kac gun gectı benım annem derkı 40gunken bellı olur hamılelık tam anlamıyla der sendede ınsslaah guzell sonuclar alırsın
bana da öyle geldi Can'ım dünküne göre daha koyu sıvı alımına da dikkat etmedim 1 şişe su 1 bardak meyvesuyu içtimCanimm koyulasiyor mu ne???
tamm canım hayırlısı dıkkat et kendıne sen cok yorma kendını kalbınıde ferah tut hayırlısı allahtanİnşallah Can'ım ya her şeyin hayırlısı var mı yok mu hiçbir bilgim yok,varsa bir belirti yoksa da gelsin artık şu adetim,böyle beklemek çok zor. Bugün 41 gün oldu ömrümde bir ilk yaşıyorum vr adetim bu kadar gecikiyor. Bir de eşimin sperm testinden sonra moral bozukluğundan dolayı 5 gün gecikmişti adetim onun haricinde hiç bir gecikme sözkonusu olmamıştı. Resmen 9 gün günüm geçiyor normal yumurtlamaya göre
Koyulasms cnm hadi hayrli yaBan
bana da öyle geldi Can'ım dünküne göre daha koyu sıvı alımına da dikkat etmedim 1 şişe su 1 bardak meyvesuyu içtim
Vaaaavvv cnm çizgi iyice belirgin olmusCicişlerim gebelik testi yapmayacağım ama lh yaptım biraz önce işte test
mutlu sabahlar, mutlu haftalar canımm.Günaydın canlar nasılsınız bu sabah. herkese mutlu haftalar
canım dediğin gibi kistte bi ihtimal. ama doktora mutlaka git ihmal etme. bizi de haberdar et mutlakaBen hamşile olmadığımı ve kist olduğunu düşünüyorum,belirtiler kist gibi çünkü,kistte de bazen idrarda pembe çıkabiliyormuş. Bugün fısrat bulup dr a gideceğim,randevu almadım ama gideceğim bir şekilde. Sağ tarafımda kist var muhtemelen,çörekotu çok büyüttü yumurtamı çatlamadı kist oldu bence.
hoşgeldin aramıza canımmHerkese merhaba, az önce siparişimi vererek Preseed kullananlar kervanına ilk adımımı attım. Beni de alın aranıza :) Faydasını görenler de bir şeyler yazarsa çok sevinirim.
mutlu sabahlar, mutlu haftalar canımm.
canım dediğin gibi kistte bi ihtimal. ama doktora mutlaka git ihmal etme. bizi de haberdar et mutlaka
hoşgeldin aramıza canımm