Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok sağolun arkadaşlar inanın kimseyle paylaşamadığımız şeyleri burada yazabiliyoruz çok iyi oluyor çünkü herkez birbirini anlıyor.Bizim çok olmamıştı aslında denemeye başlayalı 4. aydı ama biliyorsunuz insan sabırsız oluyor bir de planlama yapmak gerekiyor o yüzden tarih önemliydi.Elma yağı adaçayı yağı olarak ta geçiyor.Bende hamile kalmak isteyenlere kür başlığı altında buradan okumuştum Sağolsun arnavut güzeli arkadaşımız paylaşmıştı ondan öğrendim.Kanalları açıyormuş.Şöyle yaptım reglim bittiği gün en küçük tamponların ucunu adaçayı yani elme yağına bulyıp gece ytarken taktım 1 hafta yaptım daha uzun süre uygulayanlar da var.Beni yakmadı ama bazı arkadaşlar hafif yaktı diyor .Hadi inşallah arkadaşlar.Çok sağolun teşekkürler...
Amin arkadaşlar.Çok teşekkürler.Dulalarım sizlerle.
http://www.kadinlarkulubu.com/gebel...tikleriniz-304231in-payla351305m-alan305.html
canım ben pek bilmiyorum ama verdiğim linki de bi incele ordakilere de bi sor bakalım bilenler cevaplayacaktır
anjelic ben varım canım nasılsınnnn
olabilir canım ben nerdeyse 1 ay uğraştım çözene kadar kurumadan şekiller doğru bilgi vermez sana iyice kurumasını bekl canım kurumuşmu diye elinle de kontrol etme ışığa tutarsan dediğim gibi çok belli oluyo kuruyup kurumadığı
Konuyu Toplam 2 Kullanıcı okuyor. (2 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
SadeceMeyra, Duru_+
durucuk hosgeldin, kinali kuzummm :)))