Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arkadaşlar allah herkesin gönlüne göre versin, inşaallah en yakın zamanda bebeklerinize kavuşursunuz, bugece rüyamda bana çakşır otu kulanmamı söylediler, böyle bir bitkinin varlığından haberim yoktu sabah kalkar kalkmaz netten araştırdım böyle bir bitki varmış ve afrodizyak etkisi varmış, acaba aranızda kullanan var mı?
selam arkadaşlar
valla yazdıklarınızı okuyunca kendimi tutamadım ve amazondan sipariş verdim 10 güne kadar elimde olacak umarım bir işe yarar eşimde ve bende herhangi bir sorun olmamasına rağmen 1 kere dış gebelik 1 kerede biyo kimyasal gebelik yaşadım umarım bu ürününde faydası olurda 3de bebişime kavuşurum
arkadaslar preseed kullanan varmı.sperm dostu bir kayganlastırıcı.varsa nerden aldıınızı bana yazarmısınız
tabii ki de 2 tane 6 lı pakette 29.50$ .
3 adet kargo seçeneği var istanbula yollarken ne kadar kısa sürede yollanmasını isterseniz kargo ücreti o kadar fazlalaşıyor maalesef ups le yolluyolar ve söyledikleri tarihte mutlaka teslim ediyorlar zaten verdiğiniz siparişin durumunu adım adım izleyebiliyorsunuz.
Amazon.com: 2 Boxes of Pre~Seed Intimate Moisturizer (12 applications) + 5 Early Pregnancy Tests: Health & Personal Care buradan da bakabilir isteyenler
Merhaba, hala arıyormusun bilmiyorum ama sahibinden.com'da gördüm bugün bende alıp deneyeceğim 6'lı fiyatı 50 TL. inşALLAH işe yarar...:CüvCüv:
tabii ki de 2 tane 6 lı pakette 29.50$ .
3 adet kargo seçeneği var istanbula yollarken ne kadar kısa sürede yollanmasını isterseniz kargo ücreti o kadar fazlalaşıyor maalesef ups le yolluyolar ve söyledikleri tarihte mutlaka teslim ediyorlar zaten verdiğiniz siparişin durumunu adım adım izleyebiliyorsunuz.
Amazon.com: 2 Boxes of Pre~Seed Intimate Moisturizer (12 applications) + 5 Early Pregnancy Tests: Health & Personal Care buradan da bakabilir isteyenler
Kızlar nasılsınız? Benim ovulasyon testlerine ve ateşe göre bugün ovulasyon gerçekleşti ve bitti, 21. günde ovulasyon olur mu ender de olsa bende oluyormuş anladım, maalesef geçen hafta sandığım için sürekli bir çalışma halindeyiz ve bir sürü preseed kullanmış oldum, ben bugünden itibaren geri saymaya başlıyorum, en erken 17-18 mart gibi öğrenirim herhalde, tabi daha önce hasta olmazsam, dua edin bana preseed kardeşlerim:Saruboceq: