Preseed jel

İki üç yıl önce kullanmıştım
Çok araştırıp almıştım ama ilişki kolaylığı dışında faydasını görmedim
Yani o yorumlara bakıpta kendını sıkıntıya sokma
Kımyasal sonucta
Sımdı kızımıda kucagıma aldım
Dogal yolla oldu
Atmamıs olsaydım gonderırdım
Sanırım 130 ya da 140 cıvarı bırseydı o zaman

Ayrıca presed gebelıgı kolaylastırma amavlı uretılmıs bır jel genel olarak .
Vajınadakı bakterılerden yol acıp spermı yumurtalıkkara guvenlı ulasmasını saglıyor bır nevı
Ilıskı sorunun varsa normal doktorun onerdıgı bır kayganlastırıcı al
Sırf rahat ılıskıyr gıreyım dıye 140 lıra vermek sacmalık

Ah yavrum bir derdini anlatamamissin insanlara. Ya da onlar anlamamis.

Preseed herhangi bir kayganlastirici degil. Tam olarak nasil bilmiyorum ama hamile kalmayi kolaylastiran bir kayganlastirici. Ama pahali. Bu hanim arkadasimiz normalde iliskiyi kolaylastiran daha uygun kayganlastiricilari kullaniyormus ama artik hamile kalmak istedigi icin bunu almak istemis. Ama pahali oldugu icin belki alip sonra biraz kullanip hamile kalan vs vardir. Hala krem duruyordur ama kullanmayacaktir. Hani oyle biri varsa bana yollayabilir mi demek istiyor. Preseed ile ilgili baslik var mi bilmiyorum ama hamile kalmanin yollarinim tartisildigi basliklarda insanlar bunu oneriyor birbirine. O da buradan sesimi duyurabilir miyim acaba demis. Demek ki hijyen acisindan bir problem yok -dogru kullanildigi varsayilarak- insanlar bunu oneriyor.

Insallah bulursunuz size yardimci olabilcek birini. Ama doktora gidin danisin derim once. Devlet hastanelerinde birsuru iyi doktor var, randevu alin aile hekiminize gidin yada. Gebelik planladiginizi soyleyin sizle ilgilenirler. Folik asit kullanimi, kan degerleriniz, hormon degerleniriniz, gerekirse ultrasonla vajinal muayane hepsine bir baktirin once. Preseed de tabi bir cozumdur. Neden olmasin. Kolay gelsin

Ay kusura bakmayın da jeli bile 2. El alacaksanız (ki insanın içi nasıl rahat eder) bebeğe nasıl bakacaksınız.
Yazın mazın valla jeli 2. El arıyorsunuz yahu.

Çok dgru dedin valla madem bebek düşünüyor önce maddi açıdan yeterli olmalı insan

ondan bundan vajinaya sürülen jel almayın durduk yere bir de bulaşıcı hastalık sahibi olup ucuzuna kaçayım derken iyice anneliğe veda etmeyin. Böyle şeyler ikinci el kaldırmaz

Ay kusura bakmayın da jeli bile 2. El alacaksanız (ki insanın içi nasıl rahat eder) bebeğe nasıl bakacaksınız.
Yazın mazın valla jeli 2. El arıyorsunuz yahu.
Hijyen açısından haklısınız. Farkindaysaniz dilenci muamelesi yapıyorsunuz insana . Ben temizce kullandığım emlanin kalan tuplerini ihtiyaci olan birine verdim yarari olur diye . Aklıma ne iğrenç birşey geldi jede başka birşey. Bu jeli kullanip memnun olan kadar kullanip memnun kalmayanlar yada 2 kutu alip 1 . Sinde hamile olanlar var 2. Kenarda bekleyeceğine uyguna satanilirler yada yardimlasirlar . Yok durumu olmadığı için çocuğa nasil bakacaksın demişsiniz. Illa 1 2 ay tökezlendi diye çocuk yapmayalım mi? Yada bunu yerer gibi söylemektense burda bi kaç arkadaş gibi daha tatli söyleyebilirsiniz kırmadan. Ama yok illa yerip illa bilmişlik olacak . Tamam arkadaslar siz anladığınız gibi devam edin.

Çok teşekkür ederim o kadar iyi anlamissiniz ki . Bende bu kadar açıklayıcı konuştuğumu düşünüyorum ama ne kadar açıklama yaparsak yapalım bazı insanalr ne düşünüyorlarsa onu sürdürmeye çalışıyorlar şaşırıp kalıyorum. Bu forumdaki insanlara kendimi bi türlü anlatamadim cok şaşırıyorum

Bu konuya yorum yapmak zaman israfı ikinci el jel??? Arkadaş bu kadar paran yoksa doğacak çocuğa yazık ya bakamayacağın çocuğa hamile kalma

Sen anlatmayı bilmiyosun çünkü bu arkadaşa jel çok pahalı maddi durumuma göre ikinci el kullanmayan olursa demişsin ee durumun böyle ki insanlık hali herkesin durumu iyi olcak diye biseyde yok bizim demek istediğimiz jel bile sana pahalı gelirken bebeğe nasıl bakican diyoruz

Canını sıkma arkadaşım
Ben seni anladım
Anlamayanlarada kendini anlatmak zorunda değildin .
Evet hıjyen öncelikli konu ama içinde 4 5 adet tüp oluyor
Hiçbiride kullanılmamış poşetinde tüpler ayrı ayrı

Posetı acıp kutudan cekıyorsun
Kutuyu tutupta kımse vajınasına yerlestırıp bır yerıne sıjmıyor yanı
Tüplerde tek kullanımlık.
Kımsenın kimseye fakir edebıyatı yapmaya hakkı yok .
Burada bıt pazarı bolumunden alısverıs takas yapan onca ınsan var
Bunlar yardıma mı muhtaç sımdı ?
Öyleyse bıle ne olmuş ?
İyi öyleyse durumu olmayan ya da bı asgeri ucretle gecınen kımse cocuk yapmasın .
Sanırsınız sızın cocuklarınız saraylarda hanlarda yetısıyor
Biraz tevazu gosterın.
Hıcyenık olmadıgını soylerken bıle dılencı ddebıyatı pesınden kosmayın
Ayıptır

Haklisiniz yani anlayamadim insanlari agzi olan konusuyor. Kimsenin haddine degil bu sekilde akil vermek. Illa ki zor olacaktir maddi anlamda sinkitilarla cocuk ama bu konuda kimse kimseye akil vermemeli ki konuyu acan kisi bu anlamda fikirlerini de sormuyor ki. Yine fikirlerinizi belirtebilirsiniz ama daha jel bile alamiyorsun cocuk nasil bakacaksin seklinde kaba bir sekilde olmamali.

Bende dedimki bu iki ay sadece sıkıntılı onun haricinde durumum gayet iyi çok şükür ama anlamak istemiyorsunuz

Açıkçası siteyi 3 4 yıldır çok iyi çözdüm .
İnsanlar normal hayatlarında bu kadar atılgan ve kırıcı olamadıkları için hıncını burdaki insanlardan çıkarıyorlar .
Çoğu üye böyle .

Paran yok çocuga nasıl bakacaksın gıbı bir seyı soylemek kımın haddıne ?

Cocugu yapıp cami önüne atmayacak
Hangı biri acaba sorunsuz bu yaşlarına gelmişler

Çok şükür ki anlayan insanlar var sizin gibi nihayet anlatabildim . Bu iki ay sıkıntılı şuan ilacı yeni gördüm bende . Yazıp bu sekilde yardımlaşan insanlar var . Ama illa laf sokarak vey tartışma çıkarmak için yorum yapan insanlar var artik cevap vermeyeceğim. Normalde durumum çoğu burda beni yerenlerin cok cok üstünde ama skintili zamanlari oluyor insanlarin bu ayip birsey değil anlayamadıkları bu. Yaptığım çocuğa bakacak zihniyetteyim ve durumdayim Allaha şükür. Dediginiz gibi kaldo ki durumum kötü buda burda sacma sapan yorum yapanlari ilgilendirmez onlardan bu konu hakkinda fikir almıyorum ve izin istemiyorum zaten size cok teşekkür ederim

Estafurullah
Şuan aile sıkıntılarım ve cebımde sadece ıkı yuz lıram var .
Emın ol basımda erkek olsa canı gonulden alır helalı hoş ederdım sana
Canını sıkma
Allah gonlune gore versın
Evladknı ınsallah hayırlısı ile kucaga al
Ve moralını bozma boyle ınsanlarla

Amin Allah sizinde gönlünüze göre versin insallah . ALLAH razi olsun

Konuyu okurken midem bulandı pintilik bence hayati bir ihtiyaç mı sanki ikinci ele muhtaç kalmak hem de hiç hijyenik değil saçmalık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…