- 20 Ekim 2014
- 7.460
- 15.544
- 198
- Konu Sahibi Yabenimsin
-
Gunde bir adet iciliyor minimum iki ay icip korunmayi oyle birakmaniz gerekiyor.Tamam teşekkür ederim öyle yapayım o zaman onada kafama gore mi başlayacağım?
Bu bahsedilen kayganlastirici aksine hamile kalmayi kolaylastiriyor spermleri koruyarak iletiyor.Kayganlaştırıcı spermi öldürür. Ben 4 ay kayganlaştırıcı kullandım hamile kalmadım, 5. Ay kullanmayı bırakınca gebe olduğumu öğrendim. Sağlık, temizlikle ilgili malzemeler, ilk elden kullanılmalı. Başkasının ilişkiye girerken dokunup sıktığı şişeyi ikinci el almak istiyorsanız bunda pintilik, ince düşünce ya da ekonomiden çok, sapıklık var bence. Konunuz inandırıcı değil. Gerçekse de makul mantıktan çok uzak.
Tamam bi kaç aydır korunmuyoruz bizde. Öyle başlayayım o halde.Gunde bir adet iciliyor minimum iki ay icip korunmayi oyle birakmaniz gerekiyor.
Oncesinde doktora gidip kan tahlili falan yaptirin kansizlik vitamin eksiklikleri varmi kontrol etsin kadin dogum uzmani.
Bebegin sinir sistemi gelisimi icin cok onemli.Ustelik o jele baktim biraz iyi kotu her spermi ileriye tasiyormus bu tehlikeli.Kotu sperm iyi degil.Spermi etkilemeyen baska yollar vardir elbet sicak suda gevse mesela.Tamam bi kaç aydır korunmuyoruz bizde. Öyle başlayayım o halde.
Sperm oldurmeyen kayganlastiri istiyor aslinda.Maddi durum gereği kayganlaştırvı alamıyorsun tamam
Kayganlaştırcısız ilişkiye giremiyorsun ona da tamam
Peki üç ay ne yapacaksınız kardeş kardeş mi takılacaksınız
Hah şimdi anladımSperm oldurmeyen kayganlastiri istiyor aslinda.
Aynen 130 tl ymis kendisi spermleri koruyup tasiyormus.Hah şimdi anladım
Yani kayganlaştırıcılar öldürüyor bu pahalı ama gebeliğe engel değil
Tşk
Çok teşekkür ederim beni bi siz anladınız.Bebegin sinir sistemi gelisimi icin cok onemli.Ustelik o jele baktim biraz iyi kotu her spermi ileriye tasiyormus bu tehlikeli.Kotu sperm iyi degil.Spermi etkilemeyen baska yollar vardir elbet sicak suda gevse mesela.
Öncelikle ona baktirmaliyimvücudunuz kendi kendine kayganlaştırıcı bir sıvı üretiyor eğer doğru şekilde uyarılırsanız.
kayganlaştırıcıya mahkum olmaktansa doğru ön sevişmeyi öğrenmek daha karlı..
tabii hormonal bir probleminiz olup vücudunuz gevşemiyorsa o kısmı bilemeyeceğim.
Onemli degil.Once vucudunu hazirla sonra cinsellikle alakali sorunlarinizi halledin sonra pisman olursun.Çok teşekkür ederim beni bi siz anladınız.
Cok faydali bi bilgi gercekten
Anladigim kadariyla bu jel spermleri oldurmuyomus konu sahibi hamile kalmak istiyomusNiye preseed jel illa? Okey olsun durex olsun bir sürü markanin kayganlastirici su bazli jelleri var. 15 20 tl civarinda oluyorlar. Jelse o da jel
Anladigim kadariyla bu jel spermleri oldurmuyomus konu sahibi hamile kalmak istiyomus
Cinsellik sorunlarınız varken bebek düşünmeyin bence. Çocuktan sonra hep darbe alıyor zaten. Sağlıklı bir Cinsellik yaşantınız olması zorlaşır. Şimdilik önemsemeseniz de ilerde büyük sorunlara yol açabilir.Iliski problemi yaşadım evliliğimin ilk zamanları. Sonra tedavi oldum ama hala kayganlaştırıcı olmadan ilişkiye giremiyorum pskolojik rahat hissetmiyorum . Tedavi gördüm aslında ama bu kadar ilerleyebildim
139 tlKac para bu jel ?????
Dusunuyorum kac para olabilir ?
50_100_150
Daha fazla olamaz .
Konuya inanmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?