Preseed jel

Tamam teşekkür ederim öyle yapayım o zaman onada kafama gore mi başlayacağım?
Gunde bir adet iciliyor minimum iki ay icip korunmayi oyle birakmaniz gerekiyor.
Oncesinde doktora gidip kan tahlili falan yaptirin kansizlik vitamin eksiklikleri varmi kontrol etsin kadin dogum uzmani.

Bu bahsedilen kayganlastirici aksine hamile kalmayi kolaylastiriyor spermleri koruyarak iletiyor.

Gunde bir adet iciliyor minimum iki ay icip korunmayi oyle birakmaniz gerekiyor.
Oncesinde doktora gidip kan tahlili falan yaptirin kansizlik vitamin eksiklikleri varmi kontrol etsin kadin dogum uzmani.
Tamam bi kaç aydır korunmuyoruz bizde. Öyle başlayayım o halde.

Maddi durum gereği kayganlaştırvı alamıyorsun tamam

Kayganlaştırcısız ilişkiye giremiyorsun ona da tamam

Peki üç ay ne yapacaksınız kardeş kardeş mi takılacaksınız

Tamam bi kaç aydır korunmuyoruz bizde. Öyle başlayayım o halde.
Bebegin sinir sistemi gelisimi icin cok onemli.Ustelik o jele baktim biraz iyi kotu her spermi ileriye tasiyormus bu tehlikeli.Kotu sperm iyi degil.Spermi etkilemeyen baska yollar vardir elbet sicak suda gevse mesela.

vücudunuz kendi kendine kayganlaştırıcı bir sıvı üretiyor eğer doğru şekilde uyarılırsanız.

kayganlaştırıcıya mahkum olmaktansa doğru ön sevişmeyi öğrenmek daha karlı..

tabii hormonal bir probleminiz olup vücudunuz gevşemiyorsa o kısmı bilemeyeceğim.

Bebegin sinir sistemi gelisimi icin cok onemli.Ustelik o jele baktim biraz iyi kotu her spermi ileriye tasiyormus bu tehlikeli.Kotu sperm iyi degil.Spermi etkilemeyen baska yollar vardir elbet sicak suda gevse mesela.
Çok teşekkür ederim beni bi siz anladınız.

Öncelikle ona baktirmaliyim

Iliski problemi yaşadım evliliğimin ilk zamanları. Sonra tedavi oldum ama hala kayganlaştırıcı olmadan ilişkiye giremiyorum pskolojik rahat hissetmiyorum . Tedavi gördüm aslında ama bu kadar ilerleyebildim
Cinsellik sorunlarınız varken bebek düşünmeyin bence. Çocuktan sonra hep darbe alıyor zaten. Sağlıklı bir Cinsellik yaşantınız olması zorlaşır. Şimdilik önemsemeseniz de ilerde büyük sorunlara yol açabilir.

Kayganlaştırıcı jeller bebek ihtimalini düşürüyo spermleri yavaşlattığı için ama konu sahibinin bahsettiği jel istisna. O jelde biraz tuzlu. Benimde vajinismus problemim vardı atlattıktan sonra da o yüzden jel kullandım 1 seneye yakın. Ama jelsiz denediğimiz ilk ay hamile kaldım çok şükür. Bence sende jelsiz dene.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…