Preseed jel

Yabenimsin

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2017
215
118
23
31
Hanımlar bebeğim olsun istiyorum .
İlişkilerimiz düzenli değil. Kayganlaştırıcıyla oluyor .preseed jel araştırdığıma göre yardımcı oluyormuş. Adetlerim düzensizlesti. Yumurtlama günümü takip edemiyorum bu yüzden. Elinde preesed jel olan kullanmayan var mı? Yada makul fiyatla satabilecek olan ?

Kayganlaştırıcı mı satın almak istiyorsunuz burdan? Ben anlamadım.

eczaneler çok mu pahalı? bir de kafana göre vajinana bir şey sürme bi doktora görün.

eczaneler çok mu pahalı? bir de kafana göre vajinana bir şey sürme bi doktora görün.
Şuanda bana göre çok pahalı maddi yönden daha önce okumuştum. Alıp bir kere kullanıp kenara atan arkadaşlar mesaj atabilirsiniz yazmıştı. Yine öyle birsey varsa buraya belki yorum atarlar banada yardımcı olur daha uyguna verirlerse satmak isteyenler öylede alabilirim

Kayganlastirici kullanmadan neden olmuyor bir rahatsızlığınız varsa onun çaresine bakın önce. Hamileyken sorun çıkarsa allah korusun çocuğunuza bir şey olur

Yanlis anlama ama ilac alamiyorsunuz bebege nasil bakacaksininiz.
Ustelik iliskilerini duzene koymadan hamile kalma.
Hayır normalde durumumuz iyi. Çok şükür ama yaz ayları tokezleme oluyor bazen . Daha yeni gördüm jeli de fiyatını da yoksa daha önceden sipariş edebilirdim . 3 ay daha beklemey istemedim görünce yazmak istedim

Kayganlastirici kullanmadan neden olmuyor bir rahatsızlığınız varsa onun çaresine bakın önce. Hamileyken sorun çıkarsa allah korusun çocuğunuza bir şey olur
Iliski problemi yaşadım evliliğimin ilk zamanları. Sonra tedavi oldum ama hala kayganlaştırıcı olmadan ilişkiye giremiyorum pskolojik rahat hissetmiyorum . Tedavi gördüm aslında ama bu kadar ilerleyebildim

Iyy hiç böyle düşünmemiştim. Inceledim onların böyle enjektorleri var sadece onlari sipariş ederim diye. Ama o konuda da haklısınız. Kayganlaştırıcılarin ihtimali düşürdüğünü de yeni öğrendim bu preseed koruyormuş spermleri sanıyorum.

Önce kayganlaştırıcıya ihtiyaç duymadan sevişmeyi halledin bence
Çocuk sonra da olur
Hamilelik doğum vs tekrar başa dönmeyin
Döneceğimi düşünmüyorum . Şikayetçi değiliz kayganlaştırıcıyla ilişkiden bu yüzden istiyoruz

Döneceğimi düşünmüyorum . Şikayetçi değiliz kayganlaştırıcıyla ilişkiden bu yüzden istiyoruz
Kayganlaştırıcı spermi öldürür. Ben 4 ay kayganlaştırıcı kullandım hamile kalmadım, 5. Ay kullanmayı bırakınca gebe olduğumu öğrendim. Sağlık, temizlikle ilgili malzemeler, ilk elden kullanılmalı. Başkasının ilişkiye girerken dokunup sıktığı şişeyi ikinci el almak istiyorsanız bunda pintilik, ince düşünce ya da ekonomiden çok, sapıklık var bence. Konunuz inandırıcı değil. Gerçekse de makul mantıktan çok uzak.

Anladim.
Ama uc ay bekleyin derim suan yaz diye jele paraniz yok ama hemen hamile kalirsaniz doktor cok daha pahali.
Siz folik asite baslayin zaten icmiyorsaniz 2 3 ay sonra korunmayi birakin.

Iliski problemi yaşadım evliliğimin ilk zamanları. Sonra tedavi oldum ama hala kayganlaştırıcı olmadan ilişkiye giremiyorum pskolojik rahat hissetmiyorum . Tedavi gördüm aslında ama bu kadar ilerleyebildim
Doktora gidin size muadilini söyleyecektir

Bilmiyorum bunda bu kadar art niyet aranacağini . Epilasyon için aldığım emla kremi kullanmadım 2 tüp seklinde burda vajinismus ihtiyacı olan birine verdim belki sebep olur diye bunu düşünerek yazdım. Ama madem oylr kayganlaştırıcı harici bebeyagi vs kullandınız mi?

Anladim.
Ama uc ay bekleyin derim suan yaz diye jele paraniz yok ama hemen hamile kalirsaniz doktor cok daha pahali.
Siz folik asite baslayin zaten icmiyorsaniz 2 3 ay sonra korunmayi birakin.
Tamam teşekkür ederim öyle yapayım o zaman onada kafama gore mi başlayacağım?

Sana ne yahu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…