Gebeliğe Hazırlık Preseed jel ve ovulasyon testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kzılar yok mu başka preseed kullananlar
1 negatif tüp bebek denemesinden sonraki ay preseed kullandığım ay hamile kaldım.Başka doğal yöntemler de denemiştim o ay her gün 30 dk yürüyüş yaptım.Her gün bol su içtim 5 gün kadar suyun içine 1 çay kaşığı karbonat limon dilimi nane koydum.Adet bitince 3 gün adaçayı yağını tampona 3 damla damlatıp yerleştirdim sabah aldım.Adet bitiklen sonraki hafta 3 gün arayla süt maydonoz rakı kürünün buharına oturdum 2 kez yaptım 15 20 dk oturulsa yeterli.Belinize havlu sarın üşütmeden giyinin hatta ilişki de olabilir sonrasında.Ovulasyon testi yaptım.Adet bitikten 3 gün sonra 2 günde 1 ilişki ovulasyon testi pozitif olunca her gün ilişki olmuştu.Rahim ağzı yetmezliği nedeniyle bebeğimizi 21 haftalık 1 günlükken kaybettik.

Başınız sağ olsun. Rahim ağzına atılan dikişle inşallah sonraki hamileliğinizde böyle bir durum yaşamazsınız. Ne mutlu ki hamile kalabiliyorsunuz. Her şey gönlünüZce olsun. Sevgiler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…