Gebeliğe Hazırlık Preseed jel ve ovulasyon testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende sormadim forumlardan araştırdım birde boyle denemek istedim kotu yoruma rastlamadim ama ne gibi olumsuzluklari varmis canim

Ya sonucta bi kimyasal ama bu amac icin ozel uretilms denetlemeler yapilmistir denemektn ne zarar gelirki aklinda kalicagina al ben oyle yapicm

Kızlar benim de çok aklıma yattı ama bi kaç ufak kötü yorum Gördüm işte.. Kimisi bu jelle hamile kaldıktan sonra düşük yapmasını buna bağlamış :KK43:

Hadi ya Allah korusun dusukte cok zor ya Allah kimseye gostermesn. Aslinda dusuk jelle alakali dglde vucutun kabul etmemesiyle alakali baglantisi varmidir bilmyrm

Hadi ya Allah korusun dusukte cok zor ya Allah kimseye gostermesn. Aslinda dusuk jelle alakali dglde vucutun kabul etmemesiyle alakali baglantisi varmidir bilmyrm
Ben de senin gibi düşündüm ilk önce canım. Ama şey demişler. Jel sağlam olmayan spermleri de taşıdığı için düzgün bi gebelik olmadığından düşük olabilir. Kimisi de sağlam olmayan sperm zaten yumurtayı dölleyemez alakası yok diye tam tersini söylemiş. Herkes farklı yorum yapmış. İşin biliri doktordur. O yüzden doktoruna soran var mı diye sordum. İki saattir deli gibi bu jeli araştırıyorum. :kızgın:

Ben o düşünceye katılmıyorum yapı sorunu olan sperm yumurtayı ulaşsa bile dolleyemezmis bence farklı problemleri vardır o kisilerin

Yok sagliksiz olsada doller oyuzden bos gebelik,dusuk oluyor. Dis gebelikte kalitesiz yumurtalikla spermin rahim disinde dollenmesi yani yne de yapi sorunu oldugundada malesef dolleyebiliyor.

Yok sagliksiz olsada doller oyuzden bos gebelik,dusuk oluyor. Dis gebelikte kalitesiz yumurtalikla spermin rahim disinde dollenmesi yani yne de yapi sorunu oldugundada malesef dolleyebiliyor.
Dış gebelik denen olay tamamen farklı bi durum rahim yapısı tüp tıkanıklığı kadındaki enfeksiyon rahim içi araç kullanma doğum kontrol hapi sigara vb durumdan dolayı yumurta ilerleyecek yok bulamıyor ve tüplere yada karın bosluguna yerlesiyor boş ise gebelik bu jeli kullanmayıp da geciren bir suru insan var tıbbi olarak belli bir sebebi yok açıklaması sperm yada yumurtadan kaynaklı kromozomal bozukluk olması boş gebeliği sadece jel ile bagdaslastirmak anlamsız etkisi olabilir belki ama sadece jel yapıyor denmez

Tabi dogru soyluyorsun ama malesef ben subat ayinda dis gebelik gecirdim ve sag tupumu aldilar. Doktora sordugumda senin saydigin nedenleride anlatti ama kalitesiz sperm nedeniyle de byle birsey olabilir demisti.Bende jelle pek alakali oldugunu dusunmuyorum.

Tabi dogru soyluyorsun ama malesef ben subat ayinda dis gebelik gecirdim ve sag tupumu aldilar. Doktora sordugumda senin saydigin nedenleride anlatti ama kalitesiz sperm nedeniyle de byle birsey olabilir demisti.Bende jelle pek alakali oldugunu dusunmuyorum.
Geçmiş olsun canım hayırlısı bakalım

Selam arkadaşlar rabbim hepinizin gönlünde olanı hayırlı kılsın en kısa zamanda nasip etsin inşallah bende 8 aydır istiyorum ovulasyon testinde 5. Ayim bu ay preseed de aldım bakalım inşallah vesile olur bebiş gelir bugün ovulasyon testim pozitif 18. Günüm beklenmeyen adet tarihim 5 ocak bakalım jelin faydası olacak mı :110:
Faydası oldu mu?

Jelin bir faydası olmadı canım 10. Ayda ilaçsız yumurta takibi yaptı doktorum progesteron için 22. Gün 21.8 cıktı yumurtlamam olmuş ve hamile kalmışım preseed i 1 ay kullandım sadece olmayın ca almadım bir daha
Allah bağışlasınn canım ❤️❤️

Merhaba kızlar. Ben de bir gebelik istiyorum. İlk denemede olmadı. Preseed kullandım. Bakalım bu ay da kullanmayı düşünüyorum. Ovulasyon testi de kullanacağım. İnşallah bu ay gelir isteyen herkese bebeği:anneadayı:

Back