Evet bu ay da bu sekilde denedim bakalim ne olacakbende merak ediyorum siz preseed jel mi kullandınız ?
Dis gebelik de olsa bi kere gebelik yasadim. Esimin sperm testi normal. Rahim filmi cektirdim bir sorun yok. Ama olmadi 7 aydir. Bakalim bu ay ne olacak. Miratech ovulasyon testi ve preseed jel ile denedikmerak ediyorum jel etkili olcak mı diye.Bende bu ay kullanmayı düşünüyorum.
Dis gebelik de olsa bi kere gebelik yasadim. Esimin sperm testi normal. Rahim filmi cektirdim bir sorun yok. Ama olmadi 7 aydir. Bakalim bu ay ne olacak. Miratech ovulasyon testi ve preseed jel ile denedik
Biz de bu ay ve eylulde de olmazsa artik yeni yollar deneyecegiz. Ama ben de yilbasina kadar beklesem mi bilmiyorumhayırlısı olsun bende hsg çektirdim geçen sene bişi yok sperm testi de normaldi fakat bir yıldır erteledik.Bıraktık.Aşılama yoluna girsem mi devam mı etsem kararsızım
Kizlar selam yaklasik 7 aydir bebek deniyoruz olmadi. 1 dis gebeligim var. Bu ay preseed ve ovulasyon takibi yaptim. Bat 14. Heyecanla bekliyorum. Daha once preseed deneyen oldu mu[/QUOTE
Bisii sormak istiyormm jel ise yaradimi bende senin durumundaym dia gebelik gecirdim deniyorz hala olmadi sogan kürü kullaniyorm ama jel de almayi düsünüyorumm faydasini gordunmu??
Yazarım canım sende yaz mutlaka adet li misin şuanSonuclarini yaz olurmuu bende alip ocakta kullanicmm merak ediyormm
Rabbim kucağına sağlıkla mutlulukla almayı nasip etsin insallah canimCanım ben preceed jel ile bir ay denedim olmadı. Sonra ovulasyon ile takip ettim olmadı. En son dedim ki olursa olur olmazsa olmaz hiçbirşey yapmıycam dedim ve takibi bırakmamın 2. Ayında hamile kaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?