Gebeliğe Hazırlık Preseed jel ve ovulasyon testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

drkrksgmz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2016
333
138
33
34
Kizlar selam yaklasik 7 aydir bebek deniyoruz olmadi. 1 dis gebeligim var. Bu ay preseed ve ovulasyon takibi yaptim. Bat 14. Heyecanla bekliyorum. Daha once preseed deneyen oldu mu

merak ediyorum jel etkili olcak mı diye.Bende bu ay kullanmayı düşünüyorum.
Dis gebelik de olsa bi kere gebelik yasadim. Esimin sperm testi normal. Rahim filmi cektirdim bir sorun yok. Ama olmadi 7 aydir. Bakalim bu ay ne olacak. Miratech ovulasyon testi ve preseed jel ile denedik

Dis gebelik de olsa bi kere gebelik yasadim. Esimin sperm testi normal. Rahim filmi cektirdim bir sorun yok. Ama olmadi 7 aydir. Bakalim bu ay ne olacak. Miratech ovulasyon testi ve preseed jel ile denedik

hayırlısı olsun bende hsg çektirdim geçen sene bişi yok sperm testi de normaldi fakat bir yıldır erteledik.Bıraktık.Aşılama yoluna girsem mi devam mı etsem kararsızım

hayırlısı olsun bende hsg çektirdim geçen sene bişi yok sperm testi de normaldi fakat bir yıldır erteledik.Bıraktık.Aşılama yoluna girsem mi devam mı etsem kararsızım
Biz de bu ay ve eylulde de olmazsa artik yeni yollar deneyecegiz. Ama ben de yilbasina kadar beklesem mi bilmiyorum

aynen ben de diğer yıla sarkıtıp sarkıtmama konusunda kararsızım.Yarın bi kadın doğumcuya gideceğim tahlil yaptıracağım değerlerime göre durumu hızlandıracağım.

Kizlar selam yaklasik 7 aydir bebek deniyoruz olmadi. 1 dis gebeligim var. Bu ay preseed ve ovulasyon takibi yaptim. Bat 14. Heyecanla bekliyorum. Daha once preseed deneyen oldu mu[/QUOTE
Bisii sormak istiyormm jel ise yaradimi bende senin durumundaym dia gebelik gecirdim deniyorz hala olmadi sogan kürü kullaniyorm ama jel de almayi düsünüyorumm faydasini gordunmu??

Bisii sormak istiyormm jel ise yaradimi bende senin durumundaym dia gebelik gecirdim deniyorz hala olmadi sogan kürü kullaniyorm ama jel de almayi düsünüyorumm faydasini gordunmu??

Canım ben preceed jel ile bir ay denedim olmadı. Sonra ovulasyon ile takip ettim olmadı. En son dedim ki olursa olur olmazsa olmaz hiçbirşey yapmıycam dedim ve takibi bırakmamın 2. Ayında hamile kaldım

Cok sevindmm tatlmm Allah hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsn darisi benim basima :) cok olumlu sonuc gordm bu jeli bende bi denemek icin alaym diyorm

Selam arkadaşlar rabbim hepinizin gönlünde olanı hayırlı kılsın en kısa zamanda nasip etsin inşallah bende 8 aydır istiyorum ovulasyon testinde 5. Ayim bu ay preseed de aldım bakalım inşallah vesile olur bebiş gelir bugün ovulasyon testim pozitif 18. Günüm beklenmeyen adet tarihim 5 ocak bakalım jelin faydası olacak mı :110:

Canım ben preceed jel ile bir ay denedim olmadı. Sonra ovulasyon ile takip ettim olmadı. En son dedim ki olursa olur olmazsa olmaz hiçbirşey yapmıycam dedim ve takibi bırakmamın 2. Ayında hamile kaldım
Rabbim kucağına sağlıkla mutlulukla almayı nasip etsin insallah canim

Bu jeli ben de çok merak ediyorum. 27 aralık bat. Bu ay olmazsa önümüzdeki ay deneyeceğim inşallah. Ama iyi yorumlar gibi kötü yorumlar da çok. Doktorunuza sordunuz mu siz acaba :110:

Back