Prenssevgilisi'nin Diyet Günlüğü

iyi haftasonlari kizlaaaar.....

bugün tartida yine yüzüm güldü ve spor hocamin dedigi gibi aman sakin birakma sporu kilom artiyor diye dedi birden bi gider sasar kalirsin demisti bugün öyle oldu dünden bugüne 1 kilo gitmis hani yine 75 oldu ama biliyorsunuz bi ara 800 gr. fazla gösteriyordu tartiii

spora devam hayde hayde hayde:74:

dünü ve bugünü özetliyorum hemen arkadaslar

dün:

kahvalti: activia %0,1 yag orani olanindan

ögle: bir kitir ekmek, bir tabak firinlanmis kabak yemegi

aksam: dügün vardi orada avuc kadar tavuk ve salata yedimm

bugün:

kahvalti: bir dilim kitir ekmek bir cay bardagi süt

ögle: bir tost

aksam: bir tabak bulgur pilavi yagsiz ve bir kase yogurt

(bir ihtimal birazdan bir dilim kek yicim ama haftasonu olsun okadar diyorum :43:)

veee bir iki günlük aradan sonra yine buradayim bomba gibi yarin ikinci haftami dolduruyorum bakalim neler olacak :69:

bugün yediklerimi aktariyorum

kahvalti: bir adet kitir ekmek ve peynir+ yarim dilim normal ekmek ve nutella dayanamadim

ögle: izgara balik minicikti

ara: bir magnum gold tam tamina 280 kcal idi yandim ama yedim :43:

aksam: bir domates bir salatalik iki yemek kasigi yogurt ve bir bardak yesil cay

2 saate yakin spor ve geride birakilmis 670 kcal
:66:

bitanede püf noktasi ögrendim kizlar günde iki domates karin yaglarin erimesinde yardimci oluyormus bir dergide okudum bu aksam yedim bakalim size sonuclari bildiricem ama bende zaten göbek cok yok daha cok bacak popo :14: resimlerimi eklicemm bu serüven bitince :78:

veeee tam iki hafta oldu bugün baslayali....

giden 2 Kilo

:2:

ama görüntü olarak baya kücülme varr bu ayin sonunda öncesi ve sonrasi resimlerimi eklicemm

isteee dünün menüsü hatunlar

uyaninca bir bardak yagsiz süt ve bir tatli kasigi kako tozu

öglen: bir light ekmek sandvici peynirli domatesli falan filan

ara: bir adet diyet bisküvi

aksam: bir tabak domates ve salatalik, 2 adet tavuk kanadi

630kcal yaktim spor salonunda ve ayrica bir saatte ayri yürüyüs yaptim

bugün banami öyle geliyor gercektenmi öyle bilemedim kotum daha rahat oluyor:44:

veee bugünün menüsüü:64:

sabah uyaninca yine nesquik kakao u mu ictim (nedense hem tok tutuyor hemde enerji veriyor bana)

öglen: yine yagsiz sandvic bugün biraz daha cok yesillik olsun diye ne kadar marul var doldurtturdum ekmekcideki hatuna:69:

ara: yine o diyet bisküvi ya bisküvi diyorum ama bisküvi degil aslinda birazdan resmini eklicem hem hafif hem acligi yatistiriyor

aksam: bir koca kase karpuz:56:

yanliz koca kase derken neler yazabilirdim neler :14: ama akilsiz basin ceremesini benim mide cekiyor :43: neyse sikinti yok yola devamm:20:

ardindan spor salonuma gittim:62:

670 kcal yaktim geldim:nazar:

ama bugün cok üzüldüm pazar ve pazartesi tadilat varmis kapanacakmis iki gün ne yapicam diye düsnmeye basladim spor beni oyaliyor yemek yemekten kurtariyor:97:

$Reiswaffeln1.webp

iste bunlar o diyet bisküvisi dedigim yes pirinc waffle yaziyor hep :97:

nasıl katılıyorum sana söle bahem :1:
nerdeyse bütün zayıflama yöntemlerini biliyorum ama uygulamıyorum çok aptalım yaaaaaaaaa :31::31:

canim benim kadar aptal olamaz kimseee:93:

93 kilodan 69 kiloya düs sonra sirf keyfine 77,8 e kadar cik yiooooh yaaaa :59:

ama suan iyi gidiyorum tutmayin beni askima iki ay kaldi o gelene kadar 63 olasim var:69::92:

iste dün yediklerim etiklerim

sabah uyaninca klasik kahvaltim bir bardak kakao
(düün oklulum vardi güne erken basladim)

okulda saat 11 gibi
bir adet kendi elcaazlarimla yapilmis sandvic light ekmekle

saat 14 gibin
bir bardak cabuk corba domatesli

saat 17 gibi o ekledigim pirincwaffle

sporda 660kcal yakilir ve gelinir:38:

ve ardindan bir kase karpuz yenilip uyunur 12 saat sonra uyanilir:42:

dün ama bitkinlikten ölüyorum hani size sadece spor salonundaki sporu söylüyorum ama normalde dhaa cok hareket ediyorum okula git gel yürüyerek ise git gel yürüyerek spor salonuna git gel yürüyerek yaaa

dün kandili bile kacrdim bugün telafi edicem dualarimi kuranimi insallah:43:

veee bugün resmen 3 hafta oldu giden 3 kilo yani haftada bir kilo verdim :63:

ben 10 kilo derken 3 gitti olsun yarin bir yeni 3 hafta daha basliyor hadi kizlaaar takip edin beni :66:

süpersin benimde okullar açılana kadar 69 a inmem lazım ya 79 kiloyum şuan 10 kilom gitse tamam :/ bide bi sorunum daha var ya annanemle bayramlık olarak pembe çok hoş bi pantolon aldık bana 44 beden normalde 48 giyiyorum düşük belde 44 bayrama kadar 44 bedene inmem lazım ya düğme kapanmadı ama bizimkiler olmadığını bilmiyo çünkü dedim bu bana olur ya lak diye oturur falan .oturdu ama çok aşşada kaldı göbekden yukarı çıkmıyo bide fındık yağını sürüyodum karnıma daha cokmu sistim anlamadımki bi incelme yok göbekte .s :14: :14:

Back
X