Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Diyet bozuldu galibakonu sahibi arkadaş gecen cumanin sonucunu paylasmamis. ne durumdasiniz
Canını sıkma canim bu sefer başla ve kararlılıkla devam et inşallah ben dün başlamış olmama rağmen çok hafif ve rahat hissediyorum sabah da Tartilayim dedim ve 96.4 ten 95.3 e cekmisim:) devam edin bırakmayın lütfen:)Selam arkadaşlar, merak eden herkese son on gün koptum baya yine hayat girdi araya malum gene başladığım yerdeyim 76 kg.
12-8 arasında tutmaya çalışıyordum yemek yeme saatini ama sanırım akşam yememek sabaha göre daha mantıklı. 8-16'ya geçtim dün yeniden başladım. Bu hafta 500 kalorilik gün yapmayı düşünmüyorum çünkü dün akşam bugün da sabah leslie 3 mile yaptım. Günde en azından 3 mile yapmaya çalışıp devam edeceğim
Biraz alıştıktan sonra 5:2'ye geçerim..
Neden koptuğumu da biliyorum aslında. Yine herzamanki gibi birden kendime yüklendim ve baydım haliyle.. Yavaş yavaş kendimi boğmadan ilerleyeceğim.
Lanet olası kilo vermek hem çok kolay hem de çok zor.. Bu ara depresyonla da boğuşuyorum, 2 aydır da sigara içmiyorum, bıraktım. Bu şartlar altında aslında kilo almıyor olmam bile mucize sanki ne dersiniz? :)
Neyse yavaş yavaş ama emin adımlarla ilerleyelim. 2 ay yerine 12 ayda kilo vereyim ama vereyim artık.