• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Prenssevgilisi ve Evi icin Cicislerii

prenses ceyiz konusunda bende henüz yeniyim =)

bende topic actimda henüz güncel degil yeni aldigklarimin hepsini bi ara ekliycem insaAllah..

yemek takimin cok güzel gercekten.. afiyetle yemeklerinizi yemek nasip olur insaAllah..

avrupadan türkiyeye gelin gidecek olan üc kisi olduk desenize =)

bana da hep gecim konusu yüzünden olumsuz konusanlar oluyor..

gecinemezsiniz burada rahata alistin sen vs vs vs..

sallama diyorum kendime takma diyorum ama bi noktada yine etkileniyorum malesef..

$porland.webp$porland ekmek.webp$porland porselen.webp

bunlari hemen hemenn eylülde temin edicemmm ebruuum sagolsunnn :16:

Aldıklarınız ve son eklediğiniz eylülde temin edecekleriniz çok çok güzel.Herkes gibi bende çok beğendim. =) Hayal ettiğinizden çok daha güzel olur her şey dilerim. :nazar:

yemek takımına bayıldımm.. güle güle kullan inş :) gerçi o markanın herşeyi çok hoşuma gidio..

almanyanın meşhur bi tencere markası varmış çok kaliteliymiş falan filan bilio musun?? ama fissler değil

yemek takımına bayıldımm.. güle güle kullan inş :) gerçi o markanın herşeyi çok hoşuma gidio..

almanyanın meşhur bi tencere markası varmış çok kaliteliymiş falan filan bilio musun?? ama fissler değil

ya amc dir yada wmf dir tatlim benim ben bu ikisini bilirim ben wmf taraftariyim amc kadar pahali degil ama kalite olarak ayni sayilirlar:56:

Tatlışım cok begendim cicişlerini:nazar::nazar::nazar:

Bide cok bişeyim yok demişssin daha ne olsun canım zamanımız var alırsın sen de benim gibi yavastan yavastan:1::1::1:

canım bende aldım yemek takımının aynısından. ve türkiyeden :) almanyada ne kadar bilmiyorum ama türkiyede karacadan falan daha ucuz :) merak eden olursa mesaj atabilir adres bilgilerini veririm.

V&Bnin wave serisi cok hos gercekten.
ama dedigin gibi cok pahali...
ben en cok wmfin cirpisina bayildimm.
onu kaca aldin tatlim?

bu arada almanyanin neresindesin bilmiyorum ama realde su an V&B nin bardaklari var Treuegeschenke olarak...
Hosuna giderse o sekilde takimi tamamlayabilirsin bi markadan :)

Back
X