• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Prenssevgilisi ve Evi icin Cicislerii

Eki Görüntüle 245664 Eki Görüntüle 245665 Eki Görüntüle 245666 Eki Görüntüle 245667 Eki Görüntüle 245668 Eki Görüntüle 245669 Eki Görüntüle 245670 Eki Görüntüle 245671

bunlar misafir porselenlerimmm canlarimmmm kahvaltiliklarini alamiyorum cok pahaliiii ama olsun onuda pasabahceden alirim falannnn 12 kisilikkk daha da güzel hangi resmini koyayim karar veremedim, gercekte daha güzel duruyor asik oldumm okadar asik oldumki taaa burdan türkiyeye götürecegimm:69:

kahve fincanları harika hangi marka acaba... iyi günlerde kullan tatlım

canım bende aldım yemek takımının aynısından. ve türkiyeden :) almanyada ne kadar bilmiyorum ama türkiyede karacadan falan daha ucuz :) merak eden olursa mesaj atabilir adres bilgilerini veririm.

bana msj atarsan çok sevinirim canım çok beğendim yemek takımını tam hayalimdeki gibi :16:

prenssevgilisi çok güzel başlangıçlar yapmışsın çeyiz için zevkinede ayrıyeten bayıldım :31: güzel günlerde kullanırsın inşallah :nazar: devamını sabırsızlıkla bekliyorum bende:17:

hayırlı olsun canım topiğin aldıkların çok güzel çok zevklisin anlaşılan güle güle kullan :)

canım bende aldım yemek takımının aynısından. ve türkiyeden :) almanyada ne kadar bilmiyorum ama türkiyede karacadan falan daha ucuz :) merak eden olursa mesaj atabilir adres bilgilerini veririm.

merve_o nerden aldığını ve fiyatını buraya yazabilir misin ben msj atamıyorum da henüz ?

Kuzulariiiim ay bu topicii ben ne zamanlar acmistimmmmmmm sonra bi gitti simdi canlandiriyorum birsürü sey aldimmm:6::6: ama porseleni almadim canlarim herkeste var maalesef ben begendigim zaman kütahya falan cikarmamisti daha bunlari :17:

$19794_0.webp bunlarimmm bugün geldiiiii 12 kisilik catal bicak kasik setim :16::16::16::16:

Back
X