• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Prenssevgilisi ve Evi icin Cicislerii

$6a00d83455806f69e200e553fba0f08833-250wi.webp$0101869.webp$4330285.webp$BS - villeroy_new-wave.webp$new_wave.webp$NWTS12_Villeroy-Boch-NEW-WAVE-Tafelservice-12-tlg.webp$Villeroy---Boch-New-Wave.webp$villeroy-boch_metropolitan_new_wave_caffe.webp

bunlar misafir porselenlerimmm canlarimmmm kahvaltiliklarini alamiyorum cok pahaliiii ama olsun onuda pasabahceden alirim falannnn 12 kisilikkk daha da güzel hangi resmini koyayim karar veremedim, gercekte daha güzel duruyor asik oldumm okadar asik oldumki taaa burdan türkiyeye götürecegimm:69:

cok güzellleeerrr ya bunlar almanyadanmi? Öyleyse nerden buldun söylermisin cok hosuma gitti ya benimde zevkliymissin kiz baya

Eki Görüntüle 245664 Eki Görüntüle 245665 Eki Görüntüle 245666 Eki Görüntüle 245667 Eki Görüntüle 245668 Eki Görüntüle 245669 Eki Görüntüle 245670 Eki Görüntüle 245671

bunlar misafir porselenlerimmm canlarimmmm kahvaltiliklarini alamiyorum cok pahaliiii ama olsun onuda pasabahceden alirim falannnn 12 kisilikkk daha da güzel hangi resmini koyayim karar veremedim, gercekte daha güzel duruyor asik oldumm okadar asik oldumki taaa burdan türkiyeye götürecegimm:69:

çok guzeller gule gule kullan canmımm..

biliyorum o markayi pahalidir baya...kaca aldin peki? Ben hayran kaldim suan inan güle güle kullan canim valla cok dogur karar vermissin bence

cok sagol canimmmm 12 kisilik yemek servisi....kaseler salata tabaklari tuzluklari kahve takimi 6 kisilik mokka seti ve 4 kisilik cay seti 1500,- Euro tuttu dahada eksiklerim var onlari zamanla alirim insallah :69:

evet canim birde o varr türk hava yollari ile kargolarim diye düsünüyorum birsey olmamasi icinn:44:

bende seneye arabayla tasicam birazini gerisini bende kargoyla yollamayi düsündüm ama oda baya bi tuzlu olcak gibi...millet türkiyeden getirir biz almayadan götürüyoz :90::90:

Son düzenleme:
Bende istiyordum bu yemek takimini ama vazgectim hem cok pahali hemde iki tabak kirilinca takim bozulur diye korktum benzerlerini ama daha fazla keramik lisini aldim sonunda :)

Güle güüle kullan hayrini gör insallah

Son düzenleme:
Back
X