- Konu Sahibi prenssevgilisi
Kiizlaaaaaar artik benimde bir Ceyiz kösem Olsunnn pek birsey almadim ama bir liste yapayimda neyim var neyim yok bileyim istedimmmm

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hayirli olsun topicin![]()
Hayırlı Olsun.. Fotoğraflarını Bekliyoruz :)
cok güzellleeerrr ya bunlar almanyadanmi? Öyleyse nerden buldun söylermisin cok hosuma gitti ya benimde zevkliymissin kiz baya
çok güzeller hepsine bayıldımmmm güle güle kullan.......:81:![]()
evet canim almanyadan Villeroy & Boch markasiii cok düsündüm degermi bu paraya diye ama icimde ukte kalacakti almasamm![]()
Eki Görüntüle 245664 Eki Görüntüle 245665 Eki Görüntüle 245666 Eki Görüntüle 245667 Eki Görüntüle 245668 Eki Görüntüle 245669 Eki Görüntüle 245670 Eki Görüntüle 245671
bunlar misafir porselenlerimmm canlarimmmm kahvaltiliklarini alamiyorum cok pahaliiii ama olsun onuda pasabahceden alirim falannnn 12 kisilikkk daha da güzel hangi resmini koyayim karar veremedim, gercekte daha güzel duruyor asik oldumm okadar asik oldumki taaa burdan türkiyeye götürecegimm![]()
Eki Görüntüle 245672 Eki Görüntüle 245673 Eki Görüntüle 245674
Eki Görüntüle 245675
bunlarda tencere setim ve yaninda aldigim bir iki seydaha cok yeniyiiim ceyiz toparlamada kizlarrr
![]()
biliyorum o markayi pahalidir baya...kaca aldin peki? Ben hayran kaldim suan inan güle güle kullan canim valla cok dogur karar vermissin bence
çok guzeller gule gule kullan canmımm..
yavas yavas hepsı toparlanır canım ama ıllakı eksık kalıyorr oyuzden sıkıntı yapma bence allah hayırlısıyla kullanmak nasıp etsın
degmis 1500 yaBunlari almanyadan alip bide türkiyeye götürme derdi var sendede herhalde
evet canim birde o varr türk hava yollari ile kargolarim diye düsünüyorum birsey olmamasi icinn:44: