Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba hanımlar, e-bebekte satılan bi baby markalı premature bebek kıyafetlerini kullananlar var mı aranızda?Ortalama kaç kg'a kadar kullanabilir? Bebeğim şuan küvezde çıkmadan kıyafet alacağım.[/QUObenim bebeğimde 25 haftalık doğdu eve çıktığımızda 1650 gr dı 3 çeşit prematüre kıyafeti almıştım sadece 1 er sefer giydi eve çıkınca o kadar çabuk büyüyorlarki şaşıyorsunuz 63 gün küvezde kaldık 2 ay kıyafet aradım e bebekte buldum ama sadece birer kere giydik maalesef
premature kıyafetler duruyorsa sizden satın almak isterim?mothercare'da prematüre kıyafetleri vardı. Eve 2 kilo olarak çıktığımız için oradan birkaç tane almıştım. 3.5 kilo olana kadar onları giydi.
Fıstığım evet o aslında yoğğ Bizim doktorda böyle derdi. E ulen kucağımda, yiyor içiyor işiyor ,yok aslında o yoğğ Canım simdi gördüm ve okudum mesajını. Daha detaylı yazmak istiyorum herr herr şeyi. Biraz zaman isticem. Hazır oğlan dısarda babasıyla temizlik yapayım o arada. Bak insta kullanıyorsan melodi_byr nickim. Son haline bak veledin. İlk halleri de var. Öptüm cok.
H Hayirlisikismet
Maşallah sıze inşallah bnm oğlusumda boyle güzelce buyur.bian once ogunlere ışınlanmk istiormFıstığım evet o aslında yoğğ Bizim doktorda böyle derdi. E ulen kucağımda, yiyor içiyor işiyor ,yok aslında o yoğğ Canım simdi gördüm ve okudum mesajını. Daha detaylı yazmak istiyorum herr herr şeyi. Biraz zaman isticem. Hazır oğlan dısarda babasıyla temizlik yapayım o arada. Bak insta kullanıyorsan melodi_byr nickim. Son haline bak veledin. İlk halleri de var. Öptüm cok.
Canım, ilk aylar zordu söyleki 15 günlükken gaz basladı. Erkencilerin bağırsakları tam gelişmiyor. Beslendikten sonra kızarıp itme hareketleri yaparlar. Sende durumlar nasıl bilmiyorum. Sanırsın ki derdi var. Benim ilk hedefim hızlı kilo aldırmak oldu. Sütüm yetmedi mama ilave ettim. İştahlıydı .zaten basta sağıp veriyordum. Ne kafar içiyor takip memeden bu mumkun olmuyor. Asla memeden ceksın diye ısrar etmedim. 2 saatte 1 beslendi. O kdar zordu ki. Önce altını değiştir, besle, gazını cıkart, ıkınıyor gibi o harekrtler uyut 15 dk -20 dk gecsin gene aynı ritüel. Kilo aldıkca hersey yavas yavas azaldı. Steril mevzusuna cok takıktım. Mıkrop neym. Her beslenmeden sonra göğüs pompa biberon neyse makınede steril ederdim. D vitaminini hiç aksatmadım. Sürekli sling vardı üzerimde hep ten teneydik. Uykusu. Beslenmesi. Bunlara cok titizlendim. O büyüdükce hersey kokaylastı. 4. Aydı sanırım. Bambaska bir bebek olmustu. Gaz sıkıntısı yoktu falan. Pars erken yakaladı cunku ben ve baba uzunuz. Bebeğinle ilgili baslarda hep doğum tarihine göre ayına değil düzeltilmişine göre takıp et. Gelişim acısından. Tavsiyem bu olur. Ya sonra hiçbişi kalmıyor zaten. Oğlumun doktoru acıbadem kadıkoyde atalay bey.orda doğdu zaten. Takıplerimizi o yapıyor. Artık 2 kez daha gidicez bir 18. Ay diğeri 2 yas. İlk 6 ay icinde bera testini yaptırdık. Sonra fizik tedavi, nöroloji, göz bunlar 7. Aydı sanırım. Hepsinden geçti sükür. Ama ben eski günleri cok özlüyorum. Öptüğüm kokladığım. Simdi cok zor anca uyurken. Senin bebeğin sadece erken doğdu. Baska bir durum yok bacım. Sadece işte yukarıda yazdıklarımı erken yapmaya basladın o kadar. Sürekli ağlama kaygı nöbetlerimiz oldu bizim diğerlerinden farklı seni cok iyi anlıyorum . Yalnız değilsin. Hala ağlıyorum ben. Daha dün. Ya bişey olsaydı su kıyafeti sunu yiyemicekti diye ağlıyorum. Bunu gün geçtikçe onlar büyüdükçe atlatacağız. Kuvez günleri. Eşim yok denizci benim gemide. Yalnızım yalnızdım evde kanamam oldu benim. Oğlum ve ben ölecektik. Plesenta dokolmanıydı benkm sorunum. Herkesin eşi var koridorda eslerinle yürüyorlar sezeryan oldum. Bende ne eş var ne bebek. Herkeste bayram havası. Ben narkozluyum hala ağlıyorum öldü bebeğim bana demiyorsunuz diye. Kuveze ya ben girecem ya eşim ben kalkamıyorum. Ya varya... seni de duygulandırmak istemiyorum tazesin daha. Ama bacım az buz yasamadık o korkuyu ... ama geçti gitti. Cpcuklarımız sağ, biz öyleyiz. Bu extra titizleneceğin günler geçecek. Bol bol sarıl. Kokla. Teyzosu yerinede. Cok özledim o günleri.Maşallah sıze inşallah bnm oğlusumda boyle güzelce buyur.bian once ogunlere ışınlanmk istiormtestlerınz falan nasıl geçmişti?
Merhaba bebeğin küvözden çıktı mı?premature kıyafetler duruyorsa sizden satın almak isterim?
Merhaba,Merhaba bebeğin küvözden çıktı mı?
Ne zaman çıkıyor ?
Kıyafet aldın mı?
Çok sevindim. Çok mutlu oldum.Merhaba,
Evet bebeğim küvözden çıkalı 17 gün oluyor. Kıyafet aldım evet ama şimdi kıyafetler bile küçük geliyor :) Çok az giydirebildim. Çabuk toparlıyor maşallah.