Geçmiş olsun, benim kızım da 31+5 günlük doğdu,1800 gr.‘dı, 1600 gr.’a düştü kuvözde 37 gün kaldı, önce borularla beslediler , sonra biberonla , sütümü sağıp sürekli götürdüm, ama her gittiğimde beslenirken nefes almayı unutabiliyormuş ,apne diyorlar, o kadar korkuyordum ki ,beslenirken çok çabuk yorulduğu için geceleri yine borularla beslediler , biliyorum dayanması çok zor ,kilo alması güzeldi, her gidip taburcu olacaksınız demelerini bekliyodum ama hep bugünde tıkandı emerken diyorlardı, ne zaman bu durum düzelirse o zaman çıkarsınız dediler , bir gün süt götürdüğümüz gün beni de anne uyum odasına çocuk servisine yatırdılar gece de bebeğimi getirdiler diğer günün akşamına kadar yanımda oda da kaldık hiç bir sıkıntı olmadı emerken , biberonla verirken fazla çekebiliyormış bebekler ondan yutamayıp ,nefes almayı unutuyorlarmış, şuan 67 günlüğüz , hiç sıkıntımız yok , tabi ki emerken çok çabuk yoruluyor , bazen çok hızlı çektiğinde boğazında kalıyor ama omzuma alıp sırtına yavaşça vurunca geçiyor , aptamil eoprotin aldırdılar , anne sütüne katılıyor kilo alımını arttırıyor şuan 3500gramı geçtik.
İnşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşur , sizde kucağınıza alırsınız, Allahım yardımcınız olsun çok zordu