Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba arkadaşlar
ben evli değilim henüz yalnız size danışmak istediğim bi konu var bi ışık arıyorum lütfen yardımcı olun..
benim bazı sağlık problemlerimden dolayı doktorum 6 aydan fazla hamile kalamaycağımı bunun benim için çok büyük risk olduğunu söylüyor hatta 6 ayı bile doldurmadan almak gerekebilirmiş (hamilelik genel olarak riskli benim için ama ben çok istediğim için belki böyle bişey yapabiliriz diyor doktorum), 5-6 aylık bir bebek çıktıktan sonra yaşayabilirmi yada organları gelişmiş olabilirmi ben okudum yazılanların hepsini teker teker ama hepinizin 26 haftadan büyükmüş bebekleri ve yine de çok sorun yaşamışsınız sanıyorum hepinize geçmiş olsun rabbim bebeklerinizi size bağışlasın..
böyle bir teknoloji varmı 5-6 aylık bebek sağlıklı bir şekilde taburcu olabiliyormu bunu evlenmeden önce doktora gidip danışmak istemedim sizin tecrübelerinizden faydalanmak istiyorum yakın bi zamanda vereceğim kararlar açısından bu bilgiler bana çok lazım..
bebeklik benim kızımda fazla uyuyanlardan 3-4 aydır neredeyse hiç kalmıyor geceleri bizimkide az kilo alıyor ama dr umuz önemsemedi gece uyanmamasını sıcaklarda kesinlikle etkili bir de diş çıkartıyor olabilir bizde diş sorunu var bu aralar iştahı kapalı yoğurdunu bayılarak yiyor sanırım o biraz içini ferahlatıyor.
çok geçmiş olsun faakt ne rahatsızlığın var acabaa?? miyom falanmı?? miyom varsa korkma neler duydum 41 haftaya gelenleri duydum....tansiyonsa eğer bununda taqkipleri var...ne bilmiyorum fakat unutma herşeyi allah bilir sadece dr lar dikatli olmak için bunu diyor bu bu şekilde olacak diye bir şey yok...denemeden yaşamadan bilemezsin ....deneyip göreceksin..
sana şunu söyleyeyim ne kadar çok içinde kalırsa bebek çok iyi ben yaşadım gördüm...bebeklerin en güvenilir yeri anne karnı....şimdi ben sana sağlıklı olur diyemem dr gitsen oda diyemez sana aynı şekilde cevap verir bilemiyorlar..benım kız 37 gün küvezde kaldı 35. gün gitğimde bana dedikleri 1 dakika sonra ne olur bilemeyiz ...36. gün gitmedim anne sütüm azalmaya başladı ve süt üretemedim annem ameliyat oldu oonun yanındaydım ama aradım gene aynı şekilde cevap aldım..37. gün gitim kızım küvezde yok...kortum nerde kızım dedim hemşirelere adı nee dediler söyledim beşiğe çıkarmışlar hatta taburcu edeceklermiş...yanii küçük olduğu için vücudunun ne tepki vereceğini bilemiyorlar sanırım onlarda....
sen sen ol hameile kalacaksan herşeyi bırakıp yat dinlen iş güç yapma ...kendini yorma...ben bbilseydim 9 ay yatardım sırt üstü..karnımda kalması daha uygundu..ama bizlerin bu şekilde yaşamamız kaderr...ama sen biliyorsun her önlemini alacaksın canım benımm opuyorumnanaktan
kızlar merhaba benim kızım 36+2 de dünyaya geldi, kilosu 2100 gr dı, hafta olarak prematüre gözüküyor, düzeltilmiş yaş diyorsunuz nasıl hesaplanıyor banada anlatırmısınız?
asıl doğmaları gereken zamandan hesaplanıyor canım
benim bebeğim 31 hafta 4 günlüktü fakat 27 hafta 3 günlük görünüyordu preeklemsi oldum yani.1005 gr 39 cm doğdu.50 gün kuvözde kaldı şu anda 6 aylık 5,30 kilo normal doğacağı güne göre 4 aylık herhangi bi ciddi sağlık problemi yaşamadım çok şükür.