yok güzelim o normal benim bir bebişim kabızlık sorunu başlamadan önce öyleydi sorun yok yanii zaten anlarsın çünki çok ağlıyorlar benimkiler diğer bebişlri bilmem ama
:1shok: yani bizde ilerde kabız sorununu yaşayabiliriz mafoldumben
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yok güzelim o normal benim bir bebişim kabızlık sorunu başlamadan önce öyleydi sorun yok yanii zaten anlarsın çünki çok ağlıyorlar benimkiler diğer bebişlri bilmem ama
:1shok: yani bizde ilerde kabız sorununu yaşayabiliriz mafoldumben
xxnilxx merhaba cnm gerçi sorunu çözmüşsünüz ama
bende yazmak istedim....bende ikizlerimi 33 haftalık dünyaya getirdim
kilosu yerinde olduğundan küvez vs.sorun yaşamadık ama 3 kiloyu geçene kadar da pramatüre maması kullandık bu mama bebeklerimi acayip kabız yaptı .....küçük kuzularım ööle bi ıkınıyorduki delirecektim
çok afedersiniz ama keçi pisiği gibi oluyordu ....ama hergün yapıyorlardı....
şuan 7 ayımız doldu 8 ayımıza yol aldık ....çok şükür hergün yapıyolar...bazen 3-4 buluyor
ben anne sütü 1 ay verebildim...kabızlığımızdan gazımızda vardı
3 kiloyu geçince doktorumuz conformile geçirdi ve babuline verdi
bu babuline acayip bi ilaç tamamen bitkise 4 aya kadar günde 4 tatlı kaşığı verebilirsin hiç zararı yok demişti doktorum ....bir bebeğim çok gazlıydı conformile rağmen gazı vardı
biz hem babuline hemde karnını ovarak dairesel bir şekilde kaka yaptırıyorduk
hee bide mamalarına zyetinyağa koyuyordum 2 gün çıkamazsa eğer
ve çok ağalarsa fitil atıyorum kaka yapıyolar ....doktorumuz kaka için çocuklarınızı ağlatmayın
çok kötü bir ağrı oluyor demişti....çok şükür artık fitil ve gaz ilacına gerek kalmadı ek gıdada tamamen kabızlığımız bitti... cnm
Merhaba prematüre anneleri şunu anladımkii cennetliksiniz.Bende prematüre annesiyim üç oğlum var doğum yapalı 40 gün oldu bebeklerimde son 3 gündür kabızlık ve gaz sorunu var çokmu erken başladık bu sorunlara sizlerde de oluyormu yda oldumu ne yapmam gerekiyor neler önerirsiniz hergün fitil kullanmakta istemiyorum ama kullanmassam olmuyor acaba mamamı fazla veriyoprum şu anda 50 60 cc yiyorlar 2 saatte bir sütüm fazla gelmiyor günlük 40 cc süt alabiliyorlar??? fikir ve önerilerinize ihtiyacım var