Premature Bebekler Prematüre Bebekler ve Fotoğrafları

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

Canım 8-9 günlük turlar var. Eşim şimdiden başlamış araştırmalara ama bilemiyorum henüz kararsızız. Berkay biraz daha kendini toparlasa anneme bu konuda çok güveniyorum. Annemin ve babamın bizim üzerimizde çok büyük emeği var. Hele Berkay'ın üzerindeki hakkını nasıl öderiz bilmiyorum. Gerçekten çok fedakar insanlar. Annem de hala benim yaşadıklarımı düşünüp düşünüp üzülüyor. Ah kızım ben senin loğusalığını nasıl düşünmüştüm nasıl oldu diye. Ama anneme de hep söylüyorum bu halimize şükrediyorum. Allah'ım bize daha kötülerini göstermesin.
Bence canım hiç kendini diğer kilolarından geç kurtulan insanlarla kıyaslama azmin elinden hiçbirşey kurtulmaz. Bence her ayın 1. günü tartılın sonraki ayın 1. gününde bize haber verin böyle de bir kontrol yapmış oluruz:)
mehtap tam erkek olmuş seninki oturunca:)

Teşekkürler teyzesi sen hiç Ecrin'in son fotoğraflarını koymuyorsun ama merak ediyoruz Ecrin'i annesi.

çok şanslısın mehtap gerçekten annen yanında benim annemde bana kıyamaz hiç ama kalp hastası olduğu için hastanede yatarken bile söyleyemedim doğum yapmadan bi gün önce söyledim kadın geldi benide öyle varil gibi şişmiş ödem toplamış görünce hastalandı kendine gelemedi iki gün vallahi ecrinin üzerinde kimsenin zerre kadar emeyi yok sadece ben ve eşim baktık ayy inş başarırım ecrinin tam olarak son hali yokta bi kaç ay öncesi var ben atamıyorum bilgisayara fotoları eşim çekiyo arkasından takıyo ben çekemediyim için onada at diyodum unutuyo ama yarın zamanım olursa atarım

Hakikaten canım onlar bizim halimize bizden fazla üzülüyorlar. Geçmiş olsun anneciğinede. Ne mutlu size üstesinden gelebildiniz tek başınıza. Tamam canım yarına beliyoruz güzel kızımızın fotolarını.

ayy ebrizmi beril çok şeker çıkmış sorayanın yazdıklarını okuyunca sinirlendim unuttum söylemeyi lokum tam varysa ısırmalık deyil ama yemelik lokum:)

çok teşekkürler canım bütün bebişler çok güzel

Ne diyyim ki bilmiyoum ne demk gitmeyi düşünmüyorsun seninonun gözündeki yerin nedir çok merak ediyorum. Aslında düşüncelerini değil sana nasıl el kaldırabildiğini anlıyamıyorum

ya sorma maşallah ufuğumuza..
Ata ile Berkay'da keltoşşşşşş
güya erkekler..
soğan erkekleri :roflol: :roflol:

Öyle deme mehtapçık yakışıklı prensimi çok sevimli şeker bi velet o bıcırığım birde hareketli ideolarını izlerken eşimle bayılıyoruz gülmekten sevimliliğine

ohhh ne güzel bir fikir bira rahatlarsınız gerçekten insanın değişikliklere çok ihtiyacı oluyor. Berkaycım tan ayrı kalmak ta çok zor olacaktır eminim ama bazen gerekiyor. Gidip gz dolaş gelincede bizlere detaylaıyla anlat bizde senin anlattıklarından keyiflenelim. Aslında bende bazen her şeyi bir anlığına bırakıp kaçmak istiyorum hiç bir şeyi bilmeyen insanların arasına karışmayı açıklama yapmadan dolaşabilmeyi.

Öyle deme mehtapçık yakışıklı prensimi çok sevimli şeker bi velet o bıcırığım birde hareketli ideolarını izlerken eşimle bayılıyoruz gülmekten sevimliliğine

:)) Facebooktakileri mi buraya da 2 tanesini ekledim. Aslında facebookta daha çok videosu var ama buradaki arkadaşlar kullanmıyorlar facebook(

Evet canım gerçekten biz biraz iyi olmalıyız ki pozitif enerjiyle dolup bebeklerimize daha da mutluluk verebilelim. Çünkü bebekler bizim yorgunluklarımızı, sıkıntılarımızı, yıpranmışlığımızı hissediyor. Biz ne kadar mutlu olursak onlar da o kadar mutlu olur. Hala kararsızım ama şöyle 2 yaşında falan olsa birlikte giderdik ne güzel. Bir de canım çok yoruluyorum ben. Zaten halsiz bir tipim sabah işe geliyorum akşam annem biraz dinlensin diye gidip annemi odasına gönderiyorum. Berkay'la oynuyoruz gülüşüyoruz, kucağıma alıp şarkılar söylüyorum mamalarını falan veriyorum bir de Berkay biraz geç uyuyor. Gece 1.30-2 gibi yatırıp ben de ancak uyuyorum sabah yine aynı şekilde.

ebrucum bende ne diyecegimi ne dusunecegimi artik hic bilmiyorum
Canım sen hiç kendini fazla üzme sürekli bunları düşünüp yıpratma kendini. Herşey olacağına varır. Sen kendini hazır hissettiğinde zaten eyleme geçeceksindir. Şu an buna hazır değilsin salığına dikkat et.

saol mehtapcım geldik şükür Allahın izniyle

.......................................................

Son düzenleme:
..............................................................]

Son düzenleme:
kızlar burda ilk fotoda kızım hastaneden çıkmıştı 1500gr ikinciside mevlüdünde annem ve babamla beraber:) bu arada alıntı yapmayında sizler bakınca silcem kızlar babamız istemiyo:)

Mecbue ben gördüm canım çok şeker maşallah. Allah hepimize sağlıkla büyütmeyi nasip etsin. Şimdi daha da büyümüştür tabi:))

mecbue çok tatlı kızın ve çok da güzel... allah sağlıklı mutlu ve upuzun versin ecrine, maşallah:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…