mehtapcım avrupa turunda kaç gün kalmayı düşünüyosunuz ayy bi gün bile bırakası gelmiyo insanın kuzucukları ama haklısın hepimiz zor zamanlar geçirdik elinizde böyle bi fırsat varsa deyerlendirin bencede azimliyim evet inş yapcam aslında iradeliyimdir mesela yapmıycam dediyim şeyi yapmam yada gece ecrin için en az 4 kere kalkıyorum çok acıkmış bile olsam su içip yatıyorum sadece sorayacım sende ne güzel ya 50 kilosun ayy bi ben şişkoyum galiba kızlar:)))
mehtap tam erkek olmuş seninki oturunca:)
Canım 8-9 günlük turlar var. Eşim şimdiden başlamış araştırmalara ama bilemiyorum henüz kararsızız. Berkay biraz daha kendini toparlasa anneme bu konuda çok güveniyorum. Annemin ve babamın bizim üzerimizde çok büyük emeği var. Hele Berkay'ın üzerindeki hakkını nasıl öderiz bilmiyorum. Gerçekten çok fedakar insanlar. Annem de hala benim yaşadıklarımı düşünüp düşünüp üzülüyor. Ah kızım ben senin loğusalığını nasıl düşünmüştüm nasıl oldu diye. Ama anneme de hep söylüyorum bu halimize şükrediyorum. Allah'ım bize daha kötülerini göstermesin.
Bence canım hiç kendini diğer kilolarından geç kurtulan insanlarla kıyaslama azmin elinden hiçbirşey kurtulmaz. Bence her ayın 1. günü tartılın sonraki ayın 1. gününde bize haber verin böyle de bir kontrol yapmış oluruz:)
Teşekkürler teyzesi sen hiç Ecrin'in son fotoğraflarını koymuyorsun ama merak ediyoruz Ecrin'i annesi.
çok şanslısın mehtap gerçekten annen yanında benim annemde bana kıyamaz hiç ama kalp hastası olduğu için hastanede yatarken bile söyleyemedim doğum yapmadan bi gün önce söyledim kadın geldi benide öyle varil gibi şişmiş ödem toplamış görünce hastalandı kendine gelemedi iki gün vallahi ecrinin üzerinde kimsenin zerre kadar emeyi yok sadece ben ve eşim baktık ayy inş başarırım ecrinin tam olarak son hali yokta bi kaç ay öncesi var ben atamıyorum bilgisayara fotoları eşim çekiyo arkasından takıyo ben çekemediyim için onada at diyodum unutuyo ama yarın zamanım olursa atarım
ayy ebrizmi beril çok şeker çıkmış sorayanın yazdıklarını okuyunca sinirlendim unuttum söylemeyi lokum tam varysa ısırmalık deyil ama yemelik lokum:)
canim benim biliyordum bu yazimi okumadigini cunku okumus olsaydin farkli tepki verecegini cok iyi biliyordum :)
ben onun icin zaten okula filan gitmek istiyorum ki meslek sahibi olayim calisayim kendim kazanayim ona muhtac olmiyayim
yaa burda ozurlu cocugu olanlara boyle bir yardim eden bir kurulus gibi birsey var yani seninle konusuyor ve isin icinden cikmadigin konuarda sana yardim ediyor devletin sana maas gondermesine yardimci oluyor vs
bende oraya gidiyorum ordaki bayanda bana bir tane brosur vermisti her 3 haftada bir turk kadinlari orda toplaniyormus yani ozurlu cocugu olan turk hanimlar ve birbiriyle tanisip cay filan iciyorlarmis
disari ciktigimizda esime gostermistim bak brosur verdiler filan bana ne desin
oraya gitmeye dusunmuyorsun herhlade diyorlmaz:
yani hicbirseyime izin vermiyor anca evde otur cocuklarina bak diyor
simdi benim babamlarin durumu baya iyi ama esim ben turkiyedeyken 250 ytl ye calisiyordu ara sira babam bana harclik gonderirdi o paralari dokundurmuyordu yaa benim kendi param izizn vermiyordu kendime birseyler alayim cocuklarima alayim yoktuÇok üzgünüm çoookkötükedihüso
ya sorma maşallah ufuğumuza..
Ata ile Berkay'da keltoşşşşşş
güya erkekler..
soğan erkekleri :roflol: :roflol:
Canım 8-9 günlük turlar var. Eşim şimdiden başlamış araştırmalara ama bilemiyorum henüz kararsızız. Berkay biraz daha kendini toparlasa anneme bu konuda çok güveniyorum. Annemin ve babamın bizim üzerimizde çok büyük emeği var. Hele Berkay'ın üzerindeki hakkını nasıl öderiz bilmiyorum. Gerçekten çok fedakar insanlar. Annem de hala benim yaşadıklarımı düşünüp düşünüp üzülüyor. Ah kızım ben senin loğusalığını nasıl düşünmüştüm nasıl oldu diye. Ama anneme de hep söylüyorum bu halimize şükrediyorum. Allah'ım bize daha kötülerini göstermesin.
Bence canım hiç kendini diğer kilolarından geç kurtulan insanlarla kıyaslama azmin elinden hiçbirşey kurtulmaz. Bence her ayın 1. günü tartılın sonraki ayın 1. gününde bize haber verin böyle de bir kontrol yapmış oluruz:)
Teşekkürler teyzesi sen hiç Ecrin'in son fotoğraflarını koymuyorsun ama merak ediyoruz Ecrin'i annesi.
Öyle deme mehtapçık yakışıklı prensimi çok sevimli şeker bi velet o bıcırığım birde hareketli ideolarını izlerken eşimle bayılıyoruz gülmekten sevimliliğine
Evet canım gerçekten biz biraz iyi olmalıyız ki pozitif enerjiyle dolup bebeklerimize daha da mutluluk verebilelim. Çünkü bebekler bizim yorgunluklarımızı, sıkıntılarımızı, yıpranmışlığımızı hissediyor. Biz ne kadar mutlu olursak onlar da o kadar mutlu olur. Hala kararsızım ama şöyle 2 yaşında falan olsa birlikte giderdik ne güzel. Bir de canım çok yoruluyorum ben. Zaten halsiz bir tipim sabah işe geliyorum akşam annem biraz dinlensin diye gidip annemi odasına gönderiyorum. Berkay'la oynuyoruz gülüşüyoruz, kucağıma alıp şarkılar söylüyorum mamalarını falan veriyorum bir de Berkay biraz geç uyuyor. Gece 1.30-2 gibi yatırıp ben de ancak uyuyorum sabah yine aynı şekilde.ohhh ne güzel bir fikir bira rahatlarsınız gerçekten insanın değişikliklere çok ihtiyacı oluyor. Berkaycım tan ayrı kalmak ta çok zor olacaktır eminim ama bazen gerekiyor. Gidip gz dolaş gelincede bizlere detaylaıyla anlat bizde senin anlattıklarından keyiflenelim. Aslında bende bazen her şeyi bir anlığına bırakıp kaçmak istiyorum hiç bir şeyi bilmeyen insanların arasına karışmayı açıklama yapmadan dolaşabilmeyi.
Canım sen hiç kendini fazla üzme sürekli bunları düşünüp yıpratma kendini. Herşey olacağına varır. Sen kendini hazır hissettiğinde zaten eyleme geçeceksindir. Şu an buna hazır değilsin salığına dikkat et.ebrucum bende ne diyecegimi ne dusunecegimi artik hic bilmiyorum
Hakikaten canım onlar bizim halimize bizden fazla üzülüyorlar. Geçmiş olsun anneciğinede. Ne mutlu size üstesinden gelebildiniz tek başınıza. Tamam canım yarına beliyoruz güzel kızımızın fotolarını.
canım kaç haftalık doğdu bebeğin ben 26 haftalık doğum yaptım 3.gündekaybettim bebeğimi..allah sizlerinkine uzun ömürler versin
:çok üzgünüm: saolasın canım herşey allahtan diyecek bişi yok
mecbue çok tatlı kızın ve çok da güzel... allah sağlıklı mutlu ve upuzun versin ecrine, maşallah:)
Mecbue ben gördüm canımçok şeker maşallah. Allah hepimize sağlıkla büyütmeyi nasip etsin. Şimdi daha da büyümüştür tabi:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?