• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Premature Bebekler Prematüre Bebekler ve Fotoğrafları

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
bu reyhan elaa 1070 ile dogdu
dscf0082z.jpg

bu elvan dılaaa 970 ıle dogdu

Allahım kıyamam..kızımda 1170 gr doğdu ve 970 grma düşmüştü..o hali gözümün önüne geldi..ama zaman çabuk geçiyo şimdi 1,5 yaşında :) sende sağlıkla büyütüp bize yaş günü fotolarını gösterirsin inşallah canım..Allahım sakınsın..

kızlarım bu kadar .........dua edın canlarım ınşşş eve donuse az kaldı
allah acil şifalar versin bu hayata sımksıkı sarılan fındk kurtlarına inş. bu kızların büyümüş hallerinide görürüz burda.benim çocuklarım prematüre değil ama sizleri anlıyorum allahım bütün küçük ve çaresiz bebişlerin şifasını versin:Saruboceq:

elmuallim maşallah çok tatlılar....
enkısa zamanda canım inşallah kavuşacaksın...
bizimkilerde öyleydi bak şimdi fotolara nasıl oldular...

Elmuallim Allah bağışlasın yavrucuklarını. Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin. Ne güzel 3 kızla cıvıl cıvıl olacak evin:))

el muallim burada da sölemeden duramıcam, maşallah kuzulara çok tatlılar. hemen hemen benimkiyle doğum kiloları aynı, şimdi benimkinin ilk zamanlarını gözümün önüne getiriorum bi de senin kızları.. kocaman olmuş annesi bu kızlarr..:) darısı başımıza insallah..

el muallim masallah okadar tatlilar ki hepsi bende kardeslerin ayni cinsiyette olanlari cok seviyorum yani mesela onceden hep bir kiz bir erkek guzel diyordum simdi ise iki tane oglum oldugu icin cok seviniyoum eger buyuk cocugum kiz olsaydi ikinciyi de kiz isterdim iki kardesin ayni cinsiyette olmasi cok iyi ilerde birbirlerini daha iyi anlarlar masallah bu 3 kizin insallah sim siki sarilip mutlu saglikli bir sekild yasarlar

kizlar buda benim ilk goz agrim premature degil 38 haftalik dodu ama yinede koyayim dedim:)

Eklentiler

• $23122009197.jpg
    $23122009197.jpg
    10,5 KB · Görüntüleme: 67
bu da benim kızım.31 haftalık doğdu.şu an da 19 aylık.Allah cümlemizin evlatlarını analarına babalarına bağışlasın.Amin.

bu da benim kızım.31 haftalık doğdu.şu an da 19 aylık.Allah cümlemizin evlatlarını analarına babalarına bağışlasın.Amin.

rabbimin mucizesi bu minik bebekler hep böyle gülsün gözleri insallahh
rabbim saglik sihhat versin insallahhhhhhh

benım bebişlerim de 34+4 de dogdular 8 gun kuvezde kaldılar.
suan annanede kalıyoruz eve gectıgımızde bende koyarım resımlerını

Back